LifeStyle

Campania de imagine Heidi Klum dezvoltata de Franke, desemnata printre cele mai bune din lume

Campania de promovare Franke a carei imagine internationala este Heidi Klum, a fost selectata de LE BOOK, singura publicatie internationala de design, fotografie, entertainment, advertising, moda, drept una dintre cele mai bune din lume.

Aceasta selectie este o realizare importanta pentru companie intrucat LE BOOK este prima si singura publicatie cu o prezenta de 30 de ani in intreaga lume, aflata printre cei mai de incredere furnizori de servicii, cei mai talentati creativi si cele mai prestigioase brand-uri.

LE BOOK prezinta in cadrul a cinci editii din Paris, New York, Londra, Berlin, Coasta de Vest, cele mai de succes campanii print, editoriale si cele mai influente evenimente din toata lumea.

Printre nominalizati se numara si brand-uri celebre precum Armani, 20th Century Fox, Christian Dior, Gucci, Bacardi, BMW, Cartier, Levis.

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a Kitchen Systems Group al corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic.

Franke este leader mondial in furnizarea sistemelor inteligente incorporabile pentru bucatarii casnice. Grupul Franke are peste 11.000 de angajati la nivel mondial si este prezent in peste 100 de tari pe tot globul. Grupul a generat vanzari de 2,4 miliarde franci elvetieni in 2010. Produsele Franke sunt folosite astazi in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte.

Incepand cu luna aprilie 2006, Franke Romania comercializeaza pe piata locala si hotele Faber. Faber, numarul 1 in lume in crearea si productia de hote decorative, de inalta tehnologie, a fost achizitionat de Franke Group in 2005. Faber detine 11 fabrici in Europa, America de Nord, America de Sud si Asia.

Sistemele Franke includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii.  In functie de finisaj, produsele din inox pot avea diferite aspecte, intotdeauna subliniind conceptul de sistem. Daca se doreste un plus de culoare, materialele sintetice ca Fragranite sau Tectonite sunt alegerea perfecta, pentru ca sunt disponibile in mai multe culori, de la negru  si alb la avena sau grafite, orice combinatie fiind posibila. 

Related posts

Casa perfectă miroase bine

Adina Meyers

Whirlpool lanseaza in Romania cea mai silentioasa masina de spalat rufe cu incarcare superioara

Adina Meyers

1000 de farfurii sparte și o tonă de flori la concertul artistului Vasilis Karras de la Sala Palatului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe