Image default
LifeStyle

A inceput vanatoarea celor mai mici case!

Cele 18 familii castigatoare vor avea mai mult spatiu pentru vise si o viata de zi cu zi mai buna acasa.

“Am ales sa facem un concurs destinat spatiilor mici intrucat catalogul IKEA ofera solutii potrivite cu viata reala a oamenilor. Romanii se confrunta de multe ori cu provocarea amenajarii unor locuinte de dimensiuni reduse si isi doresc sa gaseasca idei accesibile pentru a scapa de inghesuiala. Ne-am propus sa le oferim solutii concrete pentru nevoile lor, accesibile si usor de realizat, chiar la ei acasa. Cu putina inventivitate, plus curajul de a face lucrurile diferit si pasiune pentru propria casa, visele pot deveni realitate”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

Alege camera pe care iti doresti sa o reamenajezi si inscrie-te in concurs, pe www.spatiimici.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci pe site poza camerei pe care ti-ai dori sa o reorganizezi, impreuna cu dimensiunea ei si solutia care te-a inspirat din catalogul IKEA.

Castigatorii vor scapa si de grija cheltuielilor, si de cea a lucrarilor! Pentru ca renovarea completa a camerei inscrise in concurs va fi facuta direct de echipa IKEA, cu solutii si idei care sa faca loc pentru vise oricat de mari in cele mai mici case!

Campania se desfasoara in perioada 15 august – 1 octombrie, iar valoarea totala a premiilor este de 75.000 euro.

Bucura-te de noile solutii pentru spatii mici din catalogul IKEA! Visele mari nu au fost niciodata atat de usor de realizat! 

Articole similare

5 lucruri de luat in calcul daca vrei sa te muti in afara orasului, la casa

comunicat de presa

Roca te trimite la Barcelona! Istoria unui lider mondial, in 5 intrebari, te poate duce in Catalunya

casamea.ro

Cum să reciclăm pentru un mediu sănătos

comunicat de presa

Lasă un comentariu

18 − 13 =