LifeStyle

Idei de la Ambiente: 2015 este anul culorilor si al produselor multifunctionale

Ambiente este targul international de referinta in domeniul bunurilor de consum, locul unde se intalnesc anual cei mai importanti producatori, furnizori si distribuitori din domeniu. Pe scurt, targul, organizat in perioada 12-15 februarie la Frankfurt, Germania, da tonul in aceasta industrie, iar echipa Frarom International Est a fost prezenta si in acest an la evenimentul care a reunit 4811 expozanti din 94 de tari.

Pentru industria Home&Deco este un an jucaus si colorat, cu produse care inspira optimism si dinamism. Se pune accentul pe o noua paleta de culori, numita tasty colors, dar si pe culori inspirate din natura sau puternice, precum rosu. Pe langa culoare, interesul se indreapta si catre produse multifunctionale.

Printre trendurile care se mai remarca in acest an amintim imprimeurile florale pe vesela si cani.

In ceea ce priveste furnizorii din portofoliul companiei Frarom International Est, brandurile care ne-au atras atentia atat prin produse, cat si prin campanii sunt Brabantia, Ibili, Wenko, Gers si JJA.

Brandul olandez Brabantia ne propune in acest an un uscator de exterior din aluminiu, care va intra intr-o campanie eco: pentru fiecare uscator cumparat se va planta un copac.

Spaniolii de la Ibilli ne-au surprins placut cu doua produse: un aparat care taie fructele si scoate samburii in acelasi timp si o cana termoizolanta care mentine lichidele fierbinti 6 ore si reci, 12 ore.

Jja ne propune o gama noua de asternuturi, in timp ce Wenko ne-a incantat cu seturi de baie ce imita trunchiul de copac. O parte din aceste produse se vor regasi in portofoliul companiei Frarom International Est, iar pasionatii le vor putea achizitiona din cele doua magazine online: www.fraromshop.ro si www.diqis.ro, din magazinele Frarom Shop si Diqis deschise in Iasi si Bucuresti, dar si de la partenerii companiei.

Compania Frarom International Est a fost infiintata in anul 1994 si este unul din cei mai importanti distribuitori nationali de accesorii si decoruri pentru casa, in game variate (baie, bucatarie, amenajari interioare, amenajari exterioare etc.), avand exclusivitate pentru branduri precum Brabantia, Amefa, Pensofal, Sitram si Wenko.

Related posts

Vienna Ice Coffee … pentru zile racoroase!

Adina Meyers

Design de toamna, de la Arctic

Adina Meyers

Piele cu tendință acneică? Descoperă inovația Keracnyl

Adina Meyers