LifeStyle

Recomandarile Electrolux pentru o casa eco-friendly

Pentru ca rufele dumneavoastra sa fie curatate perfect, in timp util si in cele mai optime conditii, Electrolux va ofera cateva sfaturi practice cu privire la folosirea inteligenta a masinii de spalat.

Spalati intotdeauna cu tamburul plin

Masinile moderne regleaza adesea consumul de apa in functie de incarcatura, dar consumul de energie, apa si timp va fi intotdeauna cel mai redus, per kilogram, cand umpleti tamburul. Aveti grija insa sa nu supraincarcati masina de spalat. Rufele ar putea sa nu fie suficient de curate si ar putea fi necesar sa le spalati din nou.

Alegeti un program mai lung

Puteti reduce temperatura, obtinand, cu toate acestea, rezultate bune ale spalarii, cand rufele nu sunt foarte murdare. Programul Electrolux Economie 40, de exemplu, este un program mai lung decat in mod obisnuit, dar ofera rezultate excelente atat in ceea ce priveste rezultatele spalarii, cat si economia de energie. Cu acest program puteti spala tesaturi mixte alaturi de celelalte. Astfel veti putea umple tamburul la capacitatea optima.

Folositi programele pentru bumbac

Acestea spala in mod mai eficient decat alte programe, folosind mai putina apa si energie per kilogram si, de asemenea, va permit sa spalati o incarcatura maxima cu rezultate de nota 10. Programele Bumbac Economie (60°C si 40°C) economisesc considerabil resursele.

Centrifugati rufele la viteza mare

Nimic nu afecteaza mai mult timpul de uscare si consumul de energie decat umezeala din rufele care urmeaza a fi uscate. Vitezele mai mari de centrifugare fac ca rufele sa se usuce foarte bine si nu le deterioreaza, decat in unele cazuri foarte rare, cand rufele sunt extrem de delicate.

În noiembrie 2007, Residence Hotels a devenit primul membru din Romania al asociatiei europene „Exclusive Hotels”. Cele doua hoteluri din lantul Residence alese de catre Exclusive Hotels fac parte din doua categorii diferite, respectiv Residence Arc de Triomphe din „Exclusive – Charme et Caractere” şi Residence Domenii Plaza din „Exclusive Hotels – Luxury”, categorii ce exprima personalitatea distincta a fiecareia dintre cele doua locatii.

 

În prezent, Residence include cele doua hoteluri Arc de Triomphe şi Domenii Plaza, cele doua restaurante ale hotelurilor, Oliviers, respectiv Cerisiers, şi Club Palace, o oaza de linişte şi de verdeata pentru petrecerea timpului liber in nordul Capitalei.

Related posts

La Maison Coloniale

Adina Meyers

Beneficiile consumului de cartofi mov: leguma anti-cancer

Adina Meyers

6 sfaturi practice pentru a ne păstra banii în siguranță pe card

Adina Meyers