Primavara nu ne imbie numai la vacanta si la relaxare sub razele de soare, ci mai degraba la redecorarea unui colt prin casa, care sa ne schimbe dispozitia odata ajunsi acasa.

Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse vine cu o recomandare de mix industrial – vintage care sa contribuie decisiv la investirea locului preferat din casa cu o noua personalitate.

Daca asocierile de obiecte inedite, din materiale inovatoare sau traditionale va scot la iveala creativitatea, atunci decorurile cu accente vintage sau industriale sunt potrivite pentru schimbarea infatisarii oricarei incaperi din locuinta. Designerii Studio Insign le recomanda atat pentru case originale, cat si pentru spatii publice, precum pub-uri, cafenele sau boutique-uri.

“Lemnul este materialul predominant folosit pentru a contura interiorul, in timp ce accentele industriale subtile, precum scaunele de la bar si corpurile de iluminat din bucatarie impreuna cu alte accesorii ofera casei o amenajare cu trasaturi pronuntate. Piesele vintage, alaturi de cele care par ca tocmai au fost aduse din uzine sau fabrici sunt ideale pentru intregirea aspectului industrial. Si pentru a da nota chic ambientului, avand in vedere ca de regula predomina culorile cenusiu si brun, va recomandam sa introduceti si cateva tonuri calde prin intermediul accesoriilor, textilelor sau al plantelor”, explica Loredana Preda, CEO Group Noblesse.

Indiferent daca vorbim de elemente usor invechite, instalatii, scaune din metal ruginit, mese vechi, aparate uzate sau materiale precum otel, lemn, caramida, panouri de rasina, corian, acestea se dovedesc adevarate piese cheie intr-un proiect de amenajare in stil industrial.

Daca doriti mai degraba sa creati un ambient boem, cu un aer usor nostalgic si predominant vintage, atunci puneti accentul pe elemente de decor in stil vintage si pe mobilier care spun o poveste din vremuri de demult.

Astfel, obiectele vechi prind viata langa cele noi, cu aspect patinat si ajuta la crearea unei atmosfere cu adevarat relaxante.

In showroom-urile Galeriile Noblesse din Bucuresti si Bacau gasiti o multime de piese de mobilier si decor in orice stil, inclusiv vintage si industrial, care sa va ajute sa amenajati casa asa cum o visati.

Pentru mai multe detalii si poze, accesati www.galeriilenoblesse.ro si https://www.facebook.com/galeriilenoblesse.

Related posts

Casa la tara, simpla, dar spectaculoasa

Adina Meyers

8 lucruri pe care e bine sa le stii inainte de a cumpara un apartament

Adina Meyers

Tefal Ingenio – Ingenios de schimbător

Adina Meyers