Amenajari Exterioare

Idei de decorare pentru grădina ta

Dacă sunteți norocoși și locuiți la curte nu trebuie să neglijați amenajarea grădinii. Acest lucru nu presupune doar îngrijirea florilor sau a copacilor. Există multe alte soluții decorative la care puteți apela pentru a vă putea bucura de un spațiu cu un aspect interesant. Un spațiu care să „vorbeascăˮ despre dumneavoastră.

În acest articol ne vom referi la decorarea copacilor. Pentru un plus de culoare în grădină puteți face acest lucru nu doar în perioada sărbătorilor de iarna, ci pe tot parcursul anului. Astfel, veți avea un spațiu cu personalitate indiferent de anotimpul de afară.

Așadar, în funcție de stilul care vă reprezintă puteți opta pentru diverse moduri de decorare. Dacă doriți ceva clasic puteți alege obiecte simple, din materiale naturale: căsuțe din lemn pentru păsări, hamace din țesături naturale, căsuțe fantezie (ca în povești), suporturi pentru flori (bineînțeles, cu flori în ele), flori cățărătoare etc.

În cazul în care doriți să imprimați un plus de extravaganță grădinii puteți folosi diverse corpuri de iluminat – felinare, lustre etc. – pe care le puteți achiziționa din magazinele de specialitate sau pe care le puteți confecționa chiar dumneavoastră; pe internet puteți găsi multe modele ușor de realizat. De asemenea, puteți folosi și alte elemente handmade – împletituri sau diverse obiecte realizate din hârtie prin tehnica origami. Astfel, veți avea în grădină niște copaci speciali.

Nu trebuie să uitați de diversele modele de căsuțe. Acestea pot fi așezate la înălțime sau la baza copacilor. Indiferent de locul în care va fi amplasată, cu siguranță va fi un punct central al grădinii; atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În galeria foto veți găsi mai multe exemple de imagini care vă pot folosi ca sursă de inspirație.

 

 

 

 

Related posts

Trucuri pentru o bucătărie veselă

Adina Meyers

Tu stii care sunt diferentele dintre o sera si un solar?

Adina Meyers

De ce se recomandă ca ușa de exterior să fie metalică?

Adina Meyers