LifeStyle

Hai la teatru şi petrece timp de calitate alături de cei dragi!

Şi în luna mai, Teatrul Elisabeta ne invită să râdem copios şi să ne bucurăm de divertisment de calitate alături de cei apropiaţi nouă. Descoperă ce spectacole se joacă la Teatrul Elisabeta!
 
“Capcană pentru un bărbat căsătorit” se desfăşoară vineri, 4 mai, ora 18:00. Este cea mai nouă producţie a Teatrului Elisabeta fiind o comedie poliţistă senzaţională. Din distribuţie fac parte Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Ştefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Cristian Boeriu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica şi Vlad Ianuş.
 Sinopsis:
O soţie dispărută, o femeie suspectă şi un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele celei mai noi producţii ale Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă şi comic cu o răsturnare de situaţie finală de-a dreptul…“criminală”. Cea mai nouă producţie este un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă şi suspans iar spectatorii rămân năuciţi până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător. 
 
“Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” se desfăşoară joi, 10 mai, ora 19:00. Având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări. Din distribuţie fac parte: Aurelian Temişan, Lucian Ghimişi, Tania Popa, Monica Davidescu, Anca Dinicu şi Ioan Paraschiv.
  Sinopsis:
 Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia lui, se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea, la rândul ei, trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situaţie şi quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbuşon. Evident că în acest ritm ameţitor, se alege praful de planul iniţial al lui Robert. Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă, va trebui sa aflăm cu toţii la faţa locului.
 
 “Încă nu, dar o să fie…” se desfăşoară vineri, 11 mai, ora 19:00. Din distribuţie fac parte Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu/Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ştefan Velniciuc, Irina Noapteş, Raluca Ghervan, Daniel Nuţă, Teodora Daiana Păcurar.
Sinopsis: De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului şi pe partenerul său de afaceri, Arnold. Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soţului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacţie buclucaşă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi bărbaţi? Cum se intensifică acţiunea când soţia lui Gilbert îşi face subit apariţia în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soţului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold deşi acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot? Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă şi a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită!
 
 Încurcătură la nivel înalt” se desfăşoară joi, 17 mai, ora 19:00. Din distribuţie fac parte: Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuţă, Oana Dragne, Valeria Stoian. 
Sinopsis:
Încă de la început, spectatorii sunt introduşi în intimitatea unei camere de hotel în care tânărul ministru conservator Richard Willey şi-a dat întâlnire cu focoasa secretară a opoziţiei, Jane Worthington.
Atmosfera romantică se disipează însă rapid, odată cu apariţia unui cadavru care atârnă la fereastră.
Willey începe să improvizeze o reţea din ce în ce mai încâlcită de minciuni ilare cu scopul de a-şi proteja reputaţia politică şi secretul adulterului. Iar când în hăţişul de intrigi şi minciuni îl amestecă şi pe stângaciul sau secretar personal, lucrurile încep să scape din ce în ce mai mult de sub control. Finalul este unul exploziv în care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de râs.
 
Pentru informaţii suplimentare referitoare la spectacole şi bilete online, 0727.703.703 I www.TeatrulElisabeta.ro. 

Related posts

Spațiul de lucru acasă: 4 gadgeturi de care ai nevoie

Adina Meyers

Se deschide ROMTHERM – evenimentul diversității și calității în domeniul instalațiilor

Adina Meyers

Cum sa nu iti deschizi firma, cand ti se acorda asistenta de specialitate?

Adina Meyers