Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei de amenajare pentru o casă de la țară

Trăim într-o societate în care cuvântul de ordine este „vitezaˮ. Nici nu e de mirare că fiecare dintre noi se bucură atunci când are ocazia să ia o pauză și să fugă într-o vacanță. Pentru o pauză ceva mai scurtă, dar care să te ajute să îți încarci bateriile, un posibil loc de relaxare este la țară.

Dacă te numeri printre norocoșii care dispun deja de o casă la țară și te gândești să faci unele schimbări de decor sau dacă ai în plan să investești într-o astfel de locuință, propunerile designerului polonez, Aleksandra Miecznicka, îți pot fi de folos.

Pentru unul dintre proiectele sale, aceasta a ales ca temă principală folosirea lemnului și a cărămizii. Aceste două elemente, specifice stilului rustic, se întâlnesc și în arhitectura exterioară a casei. Ele oferă o senzație de relaxare, de căldură. În interior se pot observa podelele din lemn natural, obiecte clasice de mobilier, multe dintre ele tot din lemn – mese, etajere, noptiere, șifoniere etc. și o mulțime de elemente decorative vintage. Acestea din urmă conferă întregului stil de amenajare un aer sofisticat. Întreaga amenajare a casei este una lejeră, alăturarea tuturor lucrurilor creând o senzație de spațiu generos.

În galeria foto vei regăsi mai multe imagini ale modului în care designerul Aleksandra Miecznicka a ales să decoreze această casă de la țară.

Sursă foto: https://www.facebook.com/BeautyEleganceMemories/

Articole similare

Apartament superb de 50 de mp cu pat suspendat

Olivia Vereha

Locuinta moderna, cu influente din arhitectura interbelica

RL online

Iluzii optice care te ajuta sa schimbi perspectiva unei incaperi

casamea.ro

Lasă un comentariu