Trăim într-o societate în care cuvântul de ordine este „vitezaˮ. Nici nu e de mirare că fiecare dintre noi se bucură atunci când are ocazia să ia o pauză și să fugă într-o vacanță. Pentru o pauză ceva mai scurtă, dar care să te ajute să îți încarci bateriile, un posibil loc de relaxare este la țară.

Dacă te numeri printre norocoșii care dispun deja de o casă la țară și te gândești să faci unele schimbări de decor sau dacă ai în plan să investești într-o astfel de locuință, propunerile designerului polonez, Aleksandra Miecznicka, îți pot fi de folos.

Pentru unul dintre proiectele sale, aceasta a ales ca temă principală folosirea lemnului și a cărămizii. Aceste două elemente, specifice stilului rustic, se întâlnesc și în arhitectura exterioară a casei. Ele oferă o senzație de relaxare, de căldură. În interior se pot observa podelele din lemn natural, obiecte clasice de mobilier, multe dintre ele tot din lemn – mese, etajere, noptiere, șifoniere etc. și o mulțime de elemente decorative vintage. Acestea din urmă conferă întregului stil de amenajare un aer sofisticat. Întreaga amenajare a casei este una lejeră, alăturarea tuturor lucrurilor creând o senzație de spațiu generos.

În galeria foto vei regăsi mai multe imagini ale modului în care designerul Aleksandra Miecznicka a ales să decoreze această casă de la țară.

Sursă foto: https://www.facebook.com/BeautyEleganceMemories/

Related posts

Motivele tradiţionale, „vedete” în amenajările actuale

Adina Meyers

Design masculin, curat, minimalist

Adina Meyers

Tapetul pentru dormitor – cum să creați efecte optice deosebite cu tapet de la AA Design Interior

Adina Meyers