Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Idei de amenajare pentru camera oaspetilor

De cele mai multe ori, nu ne permitem sa amenajam un dormitor doar pentru musafiri. Motivele sunt intemeiate: fie casa este mica, fie avem mai multi copii. Exista insa si situatii in care cel putin un dormitor este destinat oaspetilor.

Din pacate, aceasta incapere este si cea mai neglijata in amenajare. Decorul se rezuma la doua paturi cu asternuturi anoste si unul sau mai multe dulapuri pentru haine. De ce sa nu le oferiti musafirilor o surpriza placuta? Sunt convinsa ca vor aprecia faptul ca sunt gazduiti intr-o incapere amenajata cu bun-gust, care le ofera confort, buna dispozitie si premisa unor vise frumoase.

Daca sunteti in pana de idei, va puteti inspira din decorurile selectate in galeria foto. Indiferent de stilul de amenajare pe care doriti sa il abordati sau culorile pe care le preferati, sunt convinsa ca imaginile pe care le-am ales pot fi o bogata sursa de inspiratie.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

 

Related posts

Maximizarea durabilității- Cele mai bune practici pentru instalarea pavajului

Adina Meyers

O groapă de gunoi din România va fi transformată în spațiu verde

Adina Meyers

Tigla metalica poate influenta valoarea estetica a constructiei. Afla cum?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe