Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Poti avea o baie frumoasa si cu bani putini

Toti vrem sa avem locuinte practice, confortabile si, mai ales, atragatoare. Insa ne lovim de un obstacol pe care il consideram imposibil de depasit: bugetul. Ei bine, nu e nevoie de prea multi bani pentru ca decorul sa fie frumos si atragator, mai ales pentru amenajarea unor spatii mici, cum sunt baile de apartament.

Chiar si intr-o baie cu finisaje albe sau in culori terne se poate obtine un decor captivant. Secretul consta in utilizarea unor accesorii sau decoratiuni de impact. Daca si acestea sunt simple si nu scot baia din anonimat, mizeaza pe culori si creativitate. Te-ai gandit ca doar cateva prosoape in culori contrastante (impaturite unul deasupra celuilalt) pot schimba imaginea baii? 

O alta solutie de a decora si personaliza baia cu buget mic consta in integrarea unor accesorii specifice camerelor de zi: rame foto, tablouri, ceasuri, suporturi cu reviste si multe alte obiecte care aglomereaza spatiul altor incaperi. De asemenea, poti utiliza accesorii de depozitare (ladite, cosuri, cutii etc.) din materiale diferite: lemn, ratan, carton, rachita, textil etc.

Nu in ultimul rand, da o sansa plantelor de a oferi prospetime si dinamism intr-o baie mica si monotona. Vazele cu flori sau ghivecele cu plante sunt achizitii pe care le poti face cu sume modice, insa au mare efect decorativ intr-un spatiu privilegiat uneori si de fereastra.

Sursa foto: http://www.pinterest.com

 

Articole similare

Feerie în aer liber

Redacția

Dulapul metalic, cea mai eleganta solutie pentru gradina sau garajul casei tale

Advertorial

5 greșeli care te pot costa scump când îți renovezi baia

comunicat de presa

1 comment

Fqlemvp 15 April, 2020 at 9:01 pm

The most butterfly PDE5 viscosity sildenafil online

Reply

Lasă un comentariu