Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Mix de finisaje intr-un decor indraznet

O baie spatioasa are marele avantaj ca iti ofera posibilitatea sa o amenajezi exact asa cum vrei. Iata o varianta numai buna de luat in calcul daca iti plac decorurile moderne, tineresti, ce mizeaza pe simplitate, culoare si combinatii de finisaje ce ies din tipare.

“Piesa de rezistenta” a acestei bai sunt, cu siguranta, finisajele. Pentru a delimita cele doua planuri, orizontal si vertical, s-au folosit placi ceramice in format clasic, in culori diferite, ce contrasteaza placut: bej cald pentru pardoseala si alb pentru pereti. In punctele “strategice” (de pilda, pe peretele-fundal al cazii) au fost aplicate placi decorative in culori vibrante (bleumarin, oranj, verde), ce dau amenajarii un look tineresc si dinamic.

In afara de acest tip de finisaje, s-a apelat si la mozaic, care a fost utilizat ca accent la “intalnirea” dintre gresie si faianta, dar si la “imbracarea” cazii. In ceea ce priveste celelalte elemente ale decorului, s-a mers pe obiecte sanitare, mobilier si accesorii cu un design simplu si prietenos.

Rezultatul obtinut este unul reusit, echilibrat si armonios. Atentie insa! De obicei, combinarea unor finisaje si culori diferite este riscanta, in sensul ca, daca nu are la baza anumite reguli, poate avea ca efect o amenajare aglomerata si chiar kitsch.   
 

Related posts

Ce ar trebui să știi înainte să-ți renovezi casa

Adina Meyers

Cele mai noi metode de amenajare a gradinii

Adina Meyers

FSA 45 – motocoasa cu acumulator pentru grădinile mici

Adina Meyers