Amenajare bucatarie Practic

Idei de amenajare a bucătăriei

Vrei un spatiu modern, în care să te simţi bine atunci când găteşti? Noi venim cu câteva surse de inspiraţie pentru amenajarea bucătăriei tale!

Dacă îţi doreşti o bucătărie modernă, poţi opta pentru mobila albă. Pe lângă eleganţă, aceasta oferă şi senzaţia de mai mult spaţiu. Piesele de mobilier din bucătărie au multe roluri de îndeplinit: scaunele trebuie să fie confortabile, estetice și adecvate spațiului disponibil, masa nu trebuie să blocheze traficul din cameră, iar dulapurile trebuie să fie încăpătoare și să nu dea impresia de aglomerat.

La mare căutare în ultima vreme sunt bucătăriile minimaliste în care liniile drepte sunt predominante, iar aparatele electrocasnice sunt inteligent ascunse, pentru a nu încărca spațiul.

Dacă nu gătești foarte des, iar bucătăria este, mai degrabă, un loc de relaxare decât un spațiu dedicat unor activități complexe, atunci rafturile deschise sunt preferabile dulapurilor suspendate. În felul acesta, poți etala cele mai atractive seturi de veselă, recipientele cu mirodenii și chiar câteva ornamente, fără să încarci prea mult atmosfera.

Mare atenţie la elementele de decor. Cât mai puţine obiecte şi atent selecţionate.

Articole similare

Camera copilului, un proiect serios. Ambientul si culorile.

Redactia

Vrei sa schimbi rapid fata locuintei tale? Redecorarea este mai simpla ca niciodata daca tii cont de aceste sfaturi

Redactia

Cum să redecorezi casa fără să treci pe la magazinul de mobilă. 4 idei care te vor surprinde

Redactia

Lasă un comentariu