Vrei un spatiu modern, în care să te simţi bine atunci când găteşti? Noi venim cu câteva surse de inspiraţie pentru amenajarea bucătăriei tale!

Dacă îţi doreşti o bucătărie modernă, poţi opta pentru mobila albă. Pe lângă eleganţă, aceasta oferă şi senzaţia de mai mult spaţiu. Piesele de mobilier din bucătărie au multe roluri de îndeplinit: scaunele trebuie să fie confortabile, estetice și adecvate spațiului disponibil, masa nu trebuie să blocheze traficul din cameră, iar dulapurile trebuie să fie încăpătoare și să nu dea impresia de aglomerat.

La mare căutare în ultima vreme sunt bucătăriile minimaliste în care liniile drepte sunt predominante, iar aparatele electrocasnice sunt inteligent ascunse, pentru a nu încărca spațiul.

Dacă nu gătești foarte des, iar bucătăria este, mai degrabă, un loc de relaxare decât un spațiu dedicat unor activități complexe, atunci rafturile deschise sunt preferabile dulapurilor suspendate. În felul acesta, poți etala cele mai atractive seturi de veselă, recipientele cu mirodenii și chiar câteva ornamente, fără să încarci prea mult atmosfera.

Mare atenţie la elementele de decor. Cât mai puţine obiecte şi atent selecţionate.

Related posts

Simplu si functional

Adina Meyers

Livingul, incaperea familiei

Adina Meyers

Cu ce curățăm pardoselile? Soluții profesionale sau homemade?

Adina Meyers