Aspectul retro, datorat finisajului patinat si lemnului masiv din care sunt realizate fronturile, creeaza impresia unei bucatarii cu vechime, complet utilata cu tot ce are nevoie o gospodina. Si pentru ca este vorba despre o bucatarie din care nu lipseste nimic, designerii de la Mobexpert, cei care au realizat compozitia, au avut grija sa o doteze cu cat mai multe spatii de depozitare, dar si cu diverse sisteme de agatare sau suspendare a ustensilelor. Asa au aparut o multime de rafturi deschise, in care accesul la obiecte este foarte facil, dar si accesoriile metalice gen bara pentru palete si polonice, sau pazia din lemn suspendata deasupra insulei, care nu are doar rol practic, ci si decorativ.

Insula din mijlocul bucatariei, centrul de comanda al gospodinei, suplimenteaza atat numarul spatiilor de depozitare, cat si dimensiunea blatului de lucru.

Din punct de vedere cromatic, in ciuda finisajului inchis la culoare al mobilierului, incaperea are o nota intima, calda. Tenta de luminozitate este data de blaturile albe, imitatie de marmura, dar si de finisajele deschise la culoare ale peretilor si pardoselii.

Related posts

Culorile in dormitorul barbatilor

Adina Meyers

Vrei sa te poti bucura de un living luminos? Afla cateva sfaturi care sa te ajute in amenajarea sa

Adina Meyers

Filtrele pentru apă potabilă: beneficii pentru sănătate

Adina Meyers