Amenajare bucatarie Practic

Decor si atmosfera oldies

Aspectul retro, datorat finisajului patinat si lemnului masiv din care sunt realizate fronturile, creeaza impresia unei bucatarii cu vechime, complet utilata cu tot ce are nevoie o gospodina. Si pentru ca este vorba despre o bucatarie din care nu lipseste nimic, designerii de la Mobexpert, cei care au realizat compozitia, au avut grija sa o doteze cu cat mai multe spatii de depozitare, dar si cu diverse sisteme de agatare sau suspendare a ustensilelor. Asa au aparut o multime de rafturi deschise, in care accesul la obiecte este foarte facil, dar si accesoriile metalice gen bara pentru palete si polonice, sau pazia din lemn suspendata deasupra insulei, care nu are doar rol practic, ci si decorativ.

Insula din mijlocul bucatariei, centrul de comanda al gospodinei, suplimenteaza atat numarul spatiilor de depozitare, cat si dimensiunea blatului de lucru.

Din punct de vedere cromatic, in ciuda finisajului inchis la culoare al mobilierului, incaperea are o nota intima, calda. Tenta de luminozitate este data de blaturile albe, imitatie de marmura, dar si de finisajele deschise la culoare ale peretilor si pardoselii.

Articole similare

Cum să-ți faci patrupedul celebru pe Instagram – ghid complet

Adina Meyers

Accesorii in bucatarie pentru ca servirea si gatitul sa devina placere

Adina Meyers

Descopera gama remarcabila de accesorii baie inspre satisfactia continua a clientilor BATERII-LUX.ro

Adina Meyers