LifeStyle

Hotelul InterContinental Bucuresti – in topurile internationale

La a 24-a editie a World Travel Awards 2017, considerate "Premiile Oscar ale turismului mondial", hotelul a intrat in competitie la categoriile "Romania's Leading Business Hotel 2017" (Hotelul de Afaceri al Anului in Romania, 2017) si "Romania's Leading Hotel 2017" (Hotelul Anului in Romania, 2017).

"Aceste nominalizari ne bucura in mod special, pentru ca World Travel Awards sunt sinonime cu excelenta in toate segmentele turismului global si ale industriei ospitalitatii. Nu am fi ajuns atat de departe fara sprijinul si aprecierea oaspetilor si a partenerilor nostri, manifestata pe toate canalele de comunicare, fara pasiunea si daruirea colegilor nostri de a oferi oaspetilor servicii de calitate, a spus Lior Bebera, Director General al InterContinental Bucuresti.

Castigatorii World Travel Awards sunt desemnati prin votul publicului. Pentru Regiunea Europa, votul se incheie pe 6 august. Pana atunci, va puteti vota favoritii aici: http://bit.ly/2uMG4bH

In 2016-2017, Hotelul InterContinental Bucuresti a castigat premiul "Luxury City Hotel in Romania" (Hotelul de Lux al Anului in Romania), la World Luxury Hotel Awards si premiul "Luxury City Hotel of the Year" (Hotelul de Lux al Anului), oferit de Luxury Travel Guide, alaturi de prezenta in topurile TripAdvisor 2016-2017: TripAdvisor Travellers' Choice, Top 10 Luxury Hotels in Romania (Top 10 Hoteluri de Lux din Romania), Top 25 Best Service Hotels in Romania (Top 25 Hoteluri cu cele mai bune servicii din Romania)  si Top 25 Hotels in Romania (Top 25 Hoteluri in Romania).

Articole similare

Flavia Mihășan este noul brand ambasador Vitamin Well România

Redactia

Cel mai frumos loc de pe Pamant pentru animalute, PetExpo 2019 are loc anul acesta intre 12 si 14 Aprilie, la Romexpo

Redactia

Sunday Brunch – relaxare pentru parinti, distractie pentru copii

Redactia