LifeStyle

Nuba X ‘Alist Magazine event. Ce preparate deosebite pot fi servite pe malul lacului Herastrau

Vedete, trendsetters, jurnaliști, bloggeri și oameni de opinie și-au dat întâlnire, săptămâna trecută, la cina organizata de Nuba #summervibes împreună cu ‘Alist Magazine, pentru a degusta noile preparate ce compun noul meniu al restaurantului NUBA de pe malul lacului Herăstrău. 

Cele mai noi preparate se vor alătura colecției de rețete culinare deja cunoscute și îndragite de către clienții restaurantului. Pe langa deliciile pregătite de Chef Cătălin Petrescu, meniul include și unele dintre cele mai apreciate deserturi din București realizate de Pastry Chef Rareș Cristian Dinu. 

Pentru a le oferi clienților săi experiența unui spectacol de arome, noua variantă de meniu e mai bogată în rețete apetisante, mai îndrăzneață în savoare și mai irezistibilă ! Experiența asian-fusion cu influențe peruane garantează că Nuba #summervibes se află pe lista locurilor cu preparate fine dining din București.  

Invitații la eveniment au degustat în premieră noul meniu din a cărui componență amintim preparate precum: spicy fish mini-tacos, truffle takoyaki, Mongolian beef, foie gras donburi, ohio miso glazed, și nu în ultimul rând 3 feluri de desert : chocolate tree trunk cu truffle mousse, cheese cake cu mango și papaya, sudachi trifle and orange panna cotta.

Pe lângă preparatele delicioase, invitații au răsfoit și noua revistă ‘Alist Magazine by Andreea Esca, partener oficial al acestei experiențe culinare inedite ce a avut loc în Nordul capitalei.

Pentru decorul de poveste, aprecierile merg către Florăria Iris și echipa sa de profesioniști.  #AppreciateTheCrowd

Grupul NUBA, format din Nuba Cafe, Nuba Winter și Nuba Summervibes, plănuiește noi lansări de locații pentru sfârșitul acestui an dar și NUBA Mamaia ce va deveni cu siguranță atracția principală de la malul mării în vara anului 2018.

Related posts

Tu stii cum alegi cel mai bun mobilier de gradina?

Adina Meyers

Design Lab: Zece ani de inovatie in design-ul aparatelor pentru purificarea aerului

Adina Meyers

Cum să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților acasă

Adina Meyers