LifeStyle

Panasonic Lumix DMC-GH1 – premiul EISA pentru Camera Multimedia a anului

Panasonic DMC-GH1, cea mai noua aparitie din apreciata serie de camere LUMIX G a fost desemnata castigatoare a premiului European Imaging and Sound Association (EISA) la categoria European Multimedia Camera.

Camera foto GH1 este disponibila si în Romania la magazinele partenere Panasonic.
DMC-GH1 dispune de un obiectiv digital interschimbabil care permite încorporarea unor functii profesionale într-o camera compacta, usor de utilizat, pentru obtinerea unor performante foto spectaculoase.

Alaturi de premiul pentru European Multimedia Camera 2009-2010, Panasonic a mai primit trei distinctii EISA pentru European Plasma TV 2009-2010 (VIERA TX-P42V10), European HD Flash Cam 2009-2010 (HDC-TM300) si European Micro System 2009-2010 (Panasonic SC-HC3). Cele patru premii vin în continuarea a tot atatea distinctii pe care Panasonic le-a obtinut din partea EISA în 2008.

Este o mare onoare pentru noi sa vedem cum produse Panasonic precum DMC-GH1 primesc o recunoastere atat de importanta din partea unei organizatii respectate la nivel mondial asa cum este EISA. Acest premiu reflecta modul în care jurnalistii europeni din domeniul produselor electronice de larg consum privesc revolutionara integrare a functiei de înregistrare video High Definition într-o camera cu obiectiv interschimbabil si folosirea functiei Live View permanent în sistemul Lumix G Micro”, spune Sven Dabelstein, Senior Manager, Product Marketing DSC/Camcorder/GA – Consumer Group, Panasonic Marketing Europe GmbH.

Potrivit juriului EISA, “Panasonic Lumix DMC-GH1 combina avantajele unei camere compacte cu cele ale unui DSLR: este usoara, mica, dispune de un vizor electronic de înalta rezolutie si functia Live View. În plus, DMC-GH1 este rapida în operare, captureaza imagini de o calitate excelenta si dispune de un obiectiv digital interschimbabil. Camera este echipata, de asemenea, cu un ecran foarte versatil si poate sa realizeze înregistrari video în format full HD. Calitatea imaginii atat foto cat si video este uimitoare. GH1 este prima camera-sistem care face autofocalizare continua în modul film.”

Compatibila cu standardul Micro Four Thirds System, noul LUMIX DMC-GH1 dispune de functii avansate de fotografiere si înregistrare video precum si de capacitatea de a înregistra video în sistem High Definition (HD) AVCHD 1080p/25p. Mai mult, Panasonic LUMIX DMC-GH1 dispune de un ecran LCD si Live View Finder care îmbunatateste rezultatele obtinute cu Full-time Live View. LUMIX DMC-GH1 vine echipata cu un nou obiectiv digital interschimbabil –LUMIX G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S. Sistemul de lentile a fost special conceput pentru a permite înregistrarea de clipuri video HD, dispune de un motor foarte silentios si are posibilitatea de a realiza autofocalizare continua. Aceste caracteristici permit LUMIX DMC-GH1 sa se distinga net de celelalte camera D-SLR care ofera capabilitati de înregistrare video HD.

Vizitatorii targului IFA 2009 Consumer Electronics Exhibition din Berlin, eveniment ce va avea loc în perioada 4 – 9 septembrie 2009, vor avea ocazia sa vada la standul Panasonic (Hall 5.2 a/b) nou premiata camera video HD.

Premiile EISA vor fi decernate în cadrul ceremoniei oficiale ce va avea loc pe 4 septembrie la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

Înfiintata în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociatie multimedia care testeaza produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociatia are 50 de publicatii specializate în echipamente audio, mobile, video si foto din 20 de tari europene.

Related posts

Primul spatiu dedicat reciclarii creative din Romania

Adina Meyers

Concurs Gerovital: afla daca esti una dintre cele trei castigatoare!

Adina Meyers

Anii 2000 – Decada inovatiilor

Adina Meyers