LifeStyle

Horia Tecau, Noul Ambasador Life Care

In luna iulie Caravana aniversara de lansare a Noului Catalog a oprit in 10 orase din Romania si incepand cu 1 august Noul Catalog este disponibil pentru toti cei care vor sa faca parte din Echipa Nr.1 a stilului de viata sanatos, activ si prosper.

Povestea noului catalog este una a performantei si a pasiunii pentru sport, deoarece noul Ambasador Life Care este Horia Tecau, jucator profesionist de tenis de camp, care, la varsta de doar 28 de ani, se afla intr-o forma competitionala de exceptie, ocupand pozitia a 11-a in clasamentul mondial ATP al jucatorilor de dublu, cu un portofoliu de 12 turnee castigate, 1 titlu la Australian Open, 1 Master, 3 finale consecutive la Wimbledon.

Nu intamplator, anul acesta, pasiunea pentru sport si performanta, unesc o companie romaneasca lider pe segmentul ei de piata si un tanar tenismen, cu o cariera profesionala impresionanta, in plina ascensiune.

,,Sunt recunoscator ca fac ceea ce-mi place, muncesc pentru fiecare reusita, pun pasiune in tot ceea ce fac, iar profesionalismul, respectul si performanta sunt de asemenea ingredientele necesare pentru o cariera in tenis. Asocierea cu Life Care® a fost un pas firesc, aici am gasit o comunitate de oameni cu care impartasesc aceleasi valori, principii si stil de viata. Intotdeauna am fost promotorul unui stil de viata sanatos, dandu-ma in primul rand pe mine drept exemplu’’, spune Horia Tecau, Noul Ambasador Life Care.

Portofoliul Life Care acopera peste 500 produse BIO sau cu ingrediente BIO grupate in produse terapeutice, suplimente alimentare, produse cosmetice si produse pentru curatenie. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania. Noul catalog cuprinde produse pentru toata familia, promotii avantajoase si oportunitati fara concurenta pentru cei care vor sa se alature Echipei Nr.1 a stilului de viata sanatos, activ si implinit.

 

 

 

Related posts

Dremel lanseaza doua seturi de Craciun pentru pasionatii de bricolaj

Adina Meyers

Esti gata sa fii premiat la Oscarul Designului Interior?

Adina Meyers

O nouă pagină de istorie rock! Celelalte Cuvinte la „Ca pe vremuri 2”

Adina Meyers