LifeStyle

Moonlight Breakfast in deschidere la Selah Sue

Moonlight Breakfast este considerata de catre multi drept una dintre formatiile etalon care ne poate reprezenta cu succes peste hotare. De fapt, Moonlight Breakfast chiar au parte de o larga apreciere in afara tarii: au sustinut concerte in cadrul mai multor festivaluri din Europa,  iar piesele lor se bucura de difuzari aclamate la posturile de radio. Superfly din Viena a oferit ascultatorilor  piesele „Play”, „Silent Disco” si „No more”, iar albumul „Shout” a fost inclus in topul celor mai bune materiale lansate in 2012. Mai mult decat atat, piesa „No more” s-a regasit pe o compilatie austriaca alaturi de nume precum Amy Winehouse, Angie Stone, Marvin Gaye si nu numai.

Moonlight Breakfast se evidentiaza prin stilul „retroelectro” , un mixt de jazz, dance, electro, soul si multe alte condimente muzicale prin care reusesc sa creeze o armonie intre sound-ul  clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 si cel al productiei contemporane de calitate.

Dupa recitalul celor de la Moonlight Breakfast va urma Selah Sue care va dovedi inca o data ca muzica adevarata nu se asculta online sau in masina, ci se traieste pe scena si in fata sa. Cu stilul sau inconfudabil, cu modul in care imbie armonios genuri muzicale distincte precum soul, jazz, funk, reggae, Selah Sue va oferi un spectacol plin de candoare si energie.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 80 de lei in primele doua saptamani de la punerea in vanzare (22.07-5.08), 90 de lei in perioada 06.08-31.08, 100 de lei in perioada 01.09-21.09 și 110 lei in ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librariile Humanitas și Carturești și online, pe www.eventim.ro.

 

Related posts

Ce apartament ti se potriveste?

Adina Meyers

Diferențele dintre free trials și demo-uri 

Adina Meyers

Policolor sprijina tinerii designeri si arhitecti romani

Adina Meyers