LifeStyle

Hiparion Magazines anunta lansarea campaniei “40 bani pentru a doua sansa!”

Hiparion Magazines, editor al publicatiilor home&deco Casa Mea, Domus, Caminul, Planul Casei Mele, Revista de Unelte si Echipamente, anunta lansarea campaniei de responsabilitate sociala “40 de bani pentru a doua sansa!”.

Ne propunem astfel sa strangem in perioada de desfasurare a campaniei: aprilie 2010 – martie 2011, suficienti bani pentru a oferi 25 de burse lunare a cate 100 de euro pentru fiecare copil de la Asezamantul pentru Copii Sfanta Macrina.  Fiecare revista din cele editate de Hiparion Magazines va dona 20 de bani din fiecare exemplar vandut, iar  pretul de  coperta va creste pentru fiecare revista cu alti 20 bani, ca donatie din partea fiecarui cititor/cumparator.

Bursele vor fi folosite pentru a oferi celor 25 de copii cu probleme sociale educatia permanenta, astfel vor fi cumparate carti, vor fi organizate cursuri de pregatire si alte activitati care pot ajuta aceste cazuri sociale.

Campania de informare

Avand ca partener media principal ziarul Romania libera, organizatorii campaniei “40 bani pentru a doua sansa!” vor include in campania de informare  machete si testimoniale din partea celor 25 de copii  cu ce si-ar dori sa ajunga in viata, machete ce vor fi inserate in cele 4 reviste si Romania Libera.

In mediul online, campania se va desfasura prin postarea de bannere pe site-urile www.casamea.ro, www.romanialibera.ro.

Asezamantul pentru Copii Sfanta Macrina este o organizatie neguvernamentala, infiintata in 1996. Scopul statutar al Asezamantului il constituie oferirea de servicii sociale pentru integrarea sociala a copiilor si tinerilor fara adapost si prevenirea si inlaturarea cauzelor care genereaza fenomenul copiii strazii.

Hiparion Magazines este liderul de piata in domeniul home&deco din Romania, cu peste 10 ani de activitate si experienta in aceasta piata. Medien Holding este compania joint venture in domeniul media intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Compania este actionar principal in societatea « R », care editeaza cotidianul Romania Libera, tipografia United Print si in Hiparion Magazines, care editeaza revistele Caminul, Casa mea, Domus, Planul casei mele, Revista de Unelte si Echipamente, site-ul www.casamea.ro si produce emisiunea TV saptamanala “Caminul de 5 stele” difuzata in acest moment pe PrimaTV.

Related posts

Ultimii Jedi din saga „Star Wars” ajung pe faţada Hotelului Intercontinental

Adina Meyers

CITO – Redefinim standardele pe 12 septembrie 2012 in Romania

Adina Meyers

Aspiratorul de mana Rapido de la Electrolux reinventeaza curatenia in casa si masina

Adina Meyers