LifeStyle

TVA-ul cadou la Praktiker Romania. Preturi considerabil mai mici pentru mii de produse

Praktiker Romania vine in intampinarea proiectului legislativ de reducere a TVA-ului cu 4%, prin scaderea totala a taxei pe valoare adaugata, la mii de produse la nivel national.

Mii de produse, din toate categoriile, gradina, amenajari sau decoratiuni, din  cele 28 de magazine Praktiker, vor intra in campania „TVA cadou la al doilea produs identic achizitionat”, care se desfasoara pana la data de 3 noiembrie 2015.

„Aceasta masura vine ca urmare a deciziei de schimbare a TVA-ului, dar si a maririi plafonului pentru salariul minim pe economie. Suntem atenti la contextul macro in care traim si grija noastra este de a acomoda clientii cu aceste masuri legislative si de a crea premisele schimbarii. Odata cu scaderea TVA-ului, putem incepe sa ne facem planuri pentru a schimba ceva in viata noastra. Praktiker are solutii accesibile pentru fiecare, de la amenajari usoare, inlocuirea mobilei, decoratiuni noi, pana la renovari complete. Pentru toate acestea, scaderea TVA-ului se va resimti pozitiv in bugetul familiei si va creste simtitor confortul”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Prin aceasta activitate promotionala, clientii au posibilitatea de a-si transforma casa in acasa la cel  mai bun raport calitate/pret. Articolele participante sunt semnalate la raft cu sigla „TVA cadou”. Clientii pot opta pentru una sau mai multe categorii identice de produse. Pentru a beneficia de campanie la maxim, clientii sunt incurajati sa vina insotiti la cumparaturi de rude, prieteni, alaturi de care sa poata imparti produsele identice si sa se bucure impreuna de reducerile aplicate.

 *Regulamentul integral al campaniei este disponibil in magazine sau pe www.praktiker.ro

Related posts

Delta Studio sustine asociatia Salvati Dunarea si Delta

Adina Meyers

Un copil sănătos se crește din primele 1000 de zile

Adina Meyers

Clatite pufoase cu afine

Adina Meyers