LifeStyle

De Vinerea Neagra la RURIS “Black Friday” tine o saptamana!

Anul acesta, sarbatoarea comerciala “Black Friday” va aduce si in Romania oferte generoase. Conceptul de “Vinerea Neagra a reducerilor”, din ce in ce mai popular si la noi in tara, deschide gustul pentru preturi mici si la RURIS.

De aceea,  RURIS, se  inscrie imediat in cursa “neagra” a reducerilor cu o oferta  unica  pentru clientii sai.

Concret, compania  va oferi  un discount generos de 10% pentru toate produsele din gama motoutilaje  RURIS.

Desi, in mod traditional, reducerile de Black Friday au loc doar in data de 23 noiembrie, la RURIS  ofera  clientilor discountul de 10% pentru o intreaga saptamana (23-29 noiembrie).

RURIS tinteste promovarea programului “Pregatiti pentru discount-uri”  pentru toti clientii sai.

La explozia preturilor mici, compania RURIS si distribuitorii sai isi asteapta vizitatorii si cumparatorii cu o oferta clara de motoutilaje de inalta tinuta si calitate, asa cum ne-a obisnuit prin cultul profesionalismului cu care s-a nascut.

Pregatindu-ne permanent pentru confruntarea cu exigentele si asteptarile dumneavoastra si ale clientilor, noi, RURIS, va multumim pentru atentia acordata si va invitam inca o data sa participati la “jocul” discount-urilor de Black Friday.

RURIS este cel mai important producator de motoutilaje agricole in  Romania. 

Related posts

Bec stilizat

Adina Meyers

Ridge Tool construieste un Factory Service de 60.000 de dolari

Adina Meyers

Un nou eveniment Zepter in slujba sanatatii si a bunastarii !

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe