Green Cubes este un produs pentru ingrijirea completa a plantelor, un produs inovator, prietenos cu mediul, de la Knauf Insulation.

Cuburile din fibre de vata minerala bazaltica sunt produse din roci naturale incalzite la temperatura ridicata, nu contin aditivi, lianti sau alte produse chimice si sunt biodegradabile.

Green Cubes sunt eficiente si simplu de utilizat: se amesteca cu pamant in momentul plantarii intr-o proportie de 50:50 (in volum). Astfel, o cutie de 5.5L cuburi, se amesteca cu 5.5L pamant, rezultand un amestec suficient pentru 3-4 ghivece mici de apartament. Pot fi folosite in ghivecele cu plante sau pentru umplerea gropilor la plantarea arborilor si tufelor decorative in gradina.

Green Cubes are o contributie importanta la cresterea plantelor: cresc mai bine si mai repede, iar radacina lor este mai puternica si mult mai ramificata.

Produsele Urbanscape reduc consumul de apa si grosimea stratului vegetal

Green Cubes contribuie la retinerea apei in sol, hidratand plantele chiar si in perioadele cele mai secetoase. Fiind mai usoare decat pamantul, reduc greutatea ghivecelor de mari dimensiuni, care pot fi astfel manevrate mai simplu.

Afla multe detalii despre Green Cubes pe www.knaufinsulation.ro

Puteti gasi aceste produse in toate magazinele Hornbach din tara.

Related posts

Intretinerea gradinilor- operatiuni specifice lunii mai

Adina Meyers

Grădinile britanice: inspirație pentru o curte de vis

Bianca Ion

Cum să organizezi un picnic

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe