Incalzirea prin pardoseala si sistemele de degivrare reprezinta unul dintre cele mai revolutionare sisteme ale momentului. Este adevarat ca publicul este impartit in doua tabere, pe deoparte avem scepticii care, asa cum se intampla cu orice produs nou, nu au foarte mare incredere, dar teama lor este nejustificata atata timp cat nu au utilizat acest sistem, neincrederea bazandu-se doar pe niste zvonuri. In plus, sunt firi traditionale care apreciaza confortul termic obtinut prin intermediul unei sobe sau unui semineu. La polul opus avem utilizatorul modern care apreciaza inovatia tehnologica, o casa sanatoasa, inteligenta.

Cei care opteaza pentru incalzirea in pardoseala opteaza pentru confort termic deosebit. Se cunoaste faptul ca atunci cand incalzesti o incapare, caldura are tendinta de a avansa spre tavan, in timp ce – la nivelul pardoselei – temperatura este mai scazuta. Asadar, cu ajutorul incalzirii prin pardoseala caldura din camera este distribuita uniform.

Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala reprezinta cea mai fiabila si eficienta metoda de incalzire a unei locuinte. In plus, intregul sistem se monteaza foarte usor si sub majoritatea subpardoselilor.

Odata montat, compania va oferi garanție beneficiarului de pana la 20 de ani, iar de cele mai multe ori sistemul de incalzire prin pardoseala necesita rareori intervenții de intreținere intrucat nu exista componente in miscare. Un alt aspect ce trebuie menționat este factorul material. Mulțumita termostatului cu care este dotat sistemul de incalzire prin pardoseala Total Heat, caldura din ambient este reglata astfel incat atunci cand se raceste prea tare el porneste, iar daca temperatura atinge maximul optim atunci se opreste din furnizarea agentului termic. Un alt avantaj este reprezentat de cablurile de autoreglare, care isi reduc automat capacitatea de incalzire in momentul in care detecteaza o alta sursa de caldura, fapt ce contribuie la diminuarea costurilor de incalzire. Incalzirea prin pardoseala Total Heat mai vine cu un plus, mai mult spațiu datorita lipsei caloriferelor. Astfel, locul de langa ferestre acum poate fi fructifcat la maximum, fara niciun impediment.

Cablurile electrice incalzitoare se pot instala atat la interior cat si la exterior, dupa cum urmeaza: rampe de acces auto (evitați deraparea autoturismelor), trepte si trotuare (evitați accidentele provocate de polei si ingheț), jgheaburi si burlane (scapați de țurțuri, dopuri de gheața, etc), acoperisuri (scapați de țurțuri si alunecari de zapada si infiltratii), tevi si conducte (protejați instalațiile de ingheț) si diverse cai de acces.

Acest sistem de incalzire Total Heat, nu necesita intreținere in timp, ceea ce duce la cheltuieli de mentenanța nule pe toata durata de exploatare.

 

 

 

Related posts

Cel mai inovator sistem de profile pentru ferestre și uși, KUBUS®, lansat în România de către Gealan

Adina Meyers

Cum alegem obloanele si grilajele

Adina Meyers

Ce fel de lucrări se pot executa fără autorizație de construire

Adina Meyers