Amenajari Exterioare

Cele mai impresionate design-uri de cazinouri din lume

Designul interior este un domeniu căruia lumea îi acordă din ce în ce mai mult interes. Cu toate acestea, acest concept există de foarte mult timp. Mai mult de atât, câteva dintre cazinourile din lume ar putea fi comparate ușor cu obiecte de artă. De la felul în care covoarele sunt așezate, până la forma și grandoarea candelabrelor, fiecare element este luat în calcul. Astfel, multe cazinouri amintesc de muzee sau galerii de artă datorită aerului select pe care îl impun. Iată câteva exemple de cazinouri pe care nu le poți trece ușor cu vederea.

Clubul Ritz din Londra

Numele este foarte sugestiv. Lanțul de hoteluri Ritz are standarde înalte care cu greu pot fi depășite. Lucrurile nu stau prea diferit nici în cazul cazinoului exclusivist din Londra. Una dintre cele mai elegante locuri londoneze își așteaptă oaspeții într-un loc cu totul aparte.

Salonul de joc este situat într-o cameră care era odinioară folosită ca sală de bal. Tavanul este ornat cu cupole în timp ce pereții sunt pictați cu mare grijă cu secvențe în care invitați de seamă sunt îmbrăcați în ținute atent alese.

Ambianța cazinoului este una clasică dar se împletește foarte bine cu stilul contemporan.

Cazinoul din Monte Carlo

Fără îndoială, Cazinoul din Monte Carlo este unul dintre cele mai frumoase elemente arhitecturale. Clădirea cu origini din secolul al XIX-lea duce întreaga experiență la un alt nivel și le oferă jucătorilor ocazia de a-și petrece puțin timp într-un mediu de lux.

Mulți asociază imaginea acestui cazinou cu celebrul James Bond și decid să facă o călătorie până aici pentru a vedea cu ochii lor această locație. Este un sentiment unic să te afli într-o cameră în care există candelabre de cristal în stil boem. Cu toate că nu toată lumea are șansa de la merge până la Monte Carlo pentru a vizita cazinoul și arhitectura sa din Belle Epoque, cazinoul online este o alternativă convenabilă. Ele sunt accesibile oricui are un telefon și o conexiune stabilă la internet.

Marina Bay Sands

Chiar dacă nu ai prea mare legătură cu această industrie și nu urmărești știrile din domeniu, este imposibil să nu fi auzit până acum de cazinoul Marina Bay Sands din Singapore. Acest loc impresionant a fost construit în anul 2010, iar de atunci vestea a circulat peste tot în lume.

Resortul a fost proiectat de către un arhitect de origine israeliană. Proiectul este unul demn de fotografiat din toate unghiurile, dar nici bugetul nu poate fi trecut cu vederea. Cele 5,7 milioane de dolari au fost folosite cu mare grijă pentru a construi cele trei turnuri care se unesc și formează un tot unitar. Turiștii care îi trec pragul pot avea parte de o experiență unică la piscină sau pot arunca un ochi la cele peste 600 mese de joc și candelabre Swarovski, un lucru pe care sigur nu îl vezi zi de zi.

Morpheus Casino, Macau

Poate că ai auzit la un moment dat de această locație, care este renumită pentru cazinoul pe care îl deține. Dacă nu, o simplă căutare pe Google te va impresiona. Această clădire se deosebește prin arhitectura unică și este un concept futurist.

De altfel, arhitectul a fost desemnat cu premiul Pritzker în anul 2016.

Pentru realizarea clădirii a fost nevoie de peste un milion de dolari, sumă care a ajutat la îndeplinirea visului proprietarilor. Cele 42 de etaje le pun la dispoziția turiștilor și un hotel. Cu alte cuvinte, este un loc revoluționar care nu trece ușor neobservat.

Macau este cunoscut de multe persoane ca fiind „Vegasul din est” și este potrivit pentru o vacanță. Cei ce trec pragul acestei clădiri, în special a zonei de cazinou vor fi întâmpinați de 500 de aparate de joc cu diverse opțiuni.

Palatul Cezar din Las Vegas

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, cazinou impresionat se află în locul cunoscut de toată lumea pentru acest tip de clădiri, în Nevada. Coloanele de marmură și scările în formă de spirală amintesc de Roma Antică.

Cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie această clădire este „lux”. Fiecare amănunt a fost atent calculat și amplasat pentru a forma o imagine de ansamblu deosebită. Pe lângă sălile de joc unde lumea are ocazia să se distreze pe cinste, există opțiunea de relaxare în băile private.

În concluzie, acestea sunt câteva dintre cele mai extravagante cazinouri cu un design interior uimitor. Câteva dintre acestea sunt deja cunoscute turiștilor în timp ce altele așteaptă să fie descoperite.

 

Related posts

Ce ar trebui să știi înainte să-ți renovezi casa

Adina Meyers

Ai grija de sanatatea gradinii tale!

Adina Meyers

Gradina – sursa de energie interioara

Adina Meyers