LifeStyle

Green City este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale in dezvoltare in Romania

Viitorul “oras verde de langa Bucuresti” este situat la 9 kilometri de iesirea din Bucuresti si la 30 de minute de centrul Capitalei

Green City este locul perfect pentru bucurestenii care isi doresc o viata fara poluare si aglomeratie, dar nu vor sa renunte la confortul vietii citadine.

Unicitatea acestui proiect consta in investitiile fara precedent in Romania realizate de dezvoltator pentru a asigura locuitorilor Green City  o viata la standarde europene: supermarketul Mega Image este in constructie si va fi inaugurat in toamna anului 2009, gradinita de stat va fi functionala din aceasta toamna, restaurantul Renaissance este deschis zilnic. Din toamna anului 2009, Green City va pune la dispozitia locuitorilor sai: snack bar, ceainarie / patiserie, gelaterie, cofetarie, locuri de joaca pentru copii, sala de fitness, salon de frumusete, farmacie, cabinet medical, cabinet de fizioterapie si masaj, pista pentru biciclisti, etc.

Ansamblul va beneficia de mai multe drumuri de acces precum si de artere pentru promenada. Mai mult, un bulevard cu patru benzi va asigura accesul din DN5 pana in centrul Green City.

Amplasament

Green City este amplasat intr-o zona verde de dimensiunile parcului Cismigiu, la numai 30 de minute de centrul Capitalei, cu acces pe un drum drept cu patru benzi, în Zona Metropolitana a Bucureştiului, pe şos. Giurgiului nr. 264, km 18, comuna 1 Decembrie.

Stadiu proiect

Primii locuitori se vor muta in Green City in toamna anului 2009, iar pana la sfarsitul anului, vor fi finalizate 356 de case. Toate casele sunt cu etaj, au loc de parcare si o curte de 100 mp.

Detalii case:

Tipul de casa propus, Casa Neva, are patru camere, doua grupuri sanitare (la parter şi la etaj) şi o baie aferenta dormitorului matrimonial. 

Suprafata lotului este de 187 mp, cea construita este de 76,72 mp, cea desfaşurata – 153,44 mp, utila – 118,71 mp şi curtea – 100 mp. 

Casele sunt structurate astfel:

– parter: acces principal, hol de primire, living-room, bucatarie, grup sanitar;

– etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie plus doua dormitoare cu o baie cu dus.

Casei Neva Standard costa 150.969 Euro insa poate fi achizitionata acum la pretul promotional de 117.130 Euro (TVA inclus) 

La cumpararea Casei Neva Standard sau Standard Plus locatarii primesc BONUS mobila de bucatarie in perioada promotiei.

Printre modalitatile de achizitie a unei case in Green City se numara si plata unor rate de 400 de Euro/luna direct la dezvoltator. Acestea pot fi platite pe o perioada cuprinsa intre unu şi trei ani si se constituie ca avans in momentul cumpararii casei. 

Green City ofera clientilor sai consultanta gratuita pentru obtinerea finantarii.

Related posts

Cum îți asortezi căștile la ținutele pe care le porți? Alege-le pe cele potrivite pentru stilul tău

Adina Meyers

Protejează şi echilibrează pielea sensibilă cu apa termală Oxyance City Rescue

Adina Meyers

Concertele orchestrei JOHANN STRAUSS ENSEMBLE din cadrul turneului național ”BEST OF VIENNA” sunt sold-out

Adina Meyers