LifeStyle

Lindab Romania lanseaza Oferta Toamnei

Lindab Romania propune o campanie complexa de reduceri pentru toti cei interesati de renovarea locuintei sau de construirea unei noi locuinte: 25% la tiglele metalice Nordic 400, 25% la sistemul de jgheaburi si burlane, 25% la portile de garaj si 25% la sistemele de siguranta pentru acoperis. Oferta este valabila in perioada 1-30 septembrie numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Luna septembrie inseamna pentru majoritatea dintre noi proiecte noi, punerea in aplicare a planurilor personale sau profesionale, reinceperea in forta a activitatii, dupa perioada de concedii. Ne pliem pe stilul de viata al clientilor nostri si le propunem luna aceasta o oferta complexa marca Lindab, care sa le raspunda intocmai nevoilor si asteptarilor lor”, a declarat Camelia Dinica, Coordonator de Marketing si Comunicare Lindab Profile.

Campania „Sisteme de invelitori de nota 10” va beneficia de o campanie dedicata de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online, pe tot parcursul lunii septembrie.

 

Related posts

Noi reguli în Vama Veche începând din acest weekend. #nomoredancing

Adina Meyers

Mihai Baractaru, primul roman calificat la Campionatele Mondiale Ironman, se aliniaza maine la start

Adina Meyers

INSTAL BIZ- lansarea oficiala a site-ului ro.instalbiz.com

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe