LifeStyle

Lindab Romania lanseaza Oferta Toamnei

Lindab Romania propune o campanie complexa de reduceri pentru toti cei interesati de renovarea locuintei sau de construirea unei noi locuinte: 25% la tiglele metalice Nordic 400, 25% la sistemul de jgheaburi si burlane, 25% la portile de garaj si 25% la sistemele de siguranta pentru acoperis. Oferta este valabila in perioada 1-30 septembrie numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Luna septembrie inseamna pentru majoritatea dintre noi proiecte noi, punerea in aplicare a planurilor personale sau profesionale, reinceperea in forta a activitatii, dupa perioada de concedii. Ne pliem pe stilul de viata al clientilor nostri si le propunem luna aceasta o oferta complexa marca Lindab, care sa le raspunda intocmai nevoilor si asteptarilor lor”, a declarat Camelia Dinica, Coordonator de Marketing si Comunicare Lindab Profile.

Campania „Sisteme de invelitori de nota 10” va beneficia de o campanie dedicata de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online, pe tot parcursul lunii septembrie.

 

Related posts

Începe a treia etapă a Festivalului ”Teatru, stradă și copil”, la Teatrul Țăndărica

Adina Meyers

Catalogul IKEA 2020 este aici! Aruncă o privire peste soluțiile recomandate pentru un nou început!

Adina Meyers

Rezultatele anului de catalog IKEA 2010

Adina Meyers