Home

Ghid util: Cum sa alegi firma potrivita pentru repararea sau inlocuirea ascensorului

Ascensoarele sunt echipamente moderne cu care sunt dotate mai toate cladirile, de la blocuri de locuit, pana la institutii, hoteluri sau mall-uri. Pentru a oferi un grad maxim de confort si de siguranta, este foarte important ca ele sa functioneze corespunzator, fara sa se blocheze si fara sa produca zgomote nefiresti. In acest sens, orice cladire in care se gaseste cel putin un ascensor trebuie sa incheie un contract cu o firma de mentenanta.

 

In cadrul acestui ghid util iti oferim cateva criteri si sfaturi practice in legatura cu acestea, despre cum sa alegi firma potrivita pentru repararea sau inlocuirea ascensorului.

1.Experienta

Experienta este primul factor de care trebuie sa tii cont cand cauti o echipa care sa se ocupe de instalarea, intretinerea sau modernizarea ascensoarelor. Cu cat firma are un portofoliu mai mare de clienti, cu atat mai bune vor fi solutiile pe care ti le va livra pentru reparatiile necesare lifturilor.

 

Experienta Intreprinderii de Fabricatie si Montaj Ascensoare (IFMA) este de 25 de ani, asociatia existand pe piata din anul 1961, timp in care a realizat peste 120.000 de lucrari de instalare si a format legaturi de afaceri cu peste 100 de tari de pe 5 continente.

2.Dotarile

Eficienta angajatilor este desigur importanta, dar resursele logistice ocupa si ele un loc de top atunci cand ai de ales intre mai multe firme care sa repare sau sa schimbe ascensorul.

 

Echipamentele si instrumentele folosite pentru repararea sau inlocuirea ascensorului pot, in functie de calitatea lor, sa mareasca sau dimpotriva, sa micsoreze timpul de lucru al montajului.

 

Promptitudinea este esentiala mai ales in cazul in care liftul necesita o reparatie, deoarece un timp lung de remediere a deranjamentului poate pune in pericol viata pasagerilor si ingreuneaza deplasarea intre etaje, in special in interiorul cladirilor foarte mari.

3.Referintele

Referintele unei firme de intretinere si reparatii ascensoare sunt ceea ce o recomanda ca fiind profesionista sau nu. Portofoliul de referinte IFMA cuprinde lucrari realizate pentru clienti cu notorietate, atat din Romania cat si recunoscuti la nivel international.

 

MP IFMA proiecteaza si produce orice tip de ascensor, inclusiv scari rulante si trotuare, atat pentru deplasarea de persoane cat si de marfa.

Related posts

Coșuri de gunoi dotate cu Wifi, GPS și voce, într-un oraș din România – FOTO

Adina Meyers

Culorile in dormitor

Adina Meyers

Importanța culorilor în proiectele de amenajare a locuințelor

Adina Meyers