LifeStyle

GEZE isi prezinta inovatiile la Targul mondial pentru arhitectura, materiale si sisteme BAU din Munchen 2015

GEZE anunta participarea la Targul mondial pentru arhitectura, materiale si sisteme BAU, ce va avea loc in perioada 19 – 24 ianuarie 2015, in Munchen.

„Motto-ul nostru pentru targ sintetizeaza dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii inovatoare. La targul BAU vizitatorii pot vedea noile produse / sisteme integrate si chiar le pot experimenta. Prezentam solutii personalizate si versatile, combinate cu tehnologia de ultima ora a GEZE, de cea mai inalta calitate, bazata pe functionalitate, siguranta, fiabilitate, confort si design”, explica Directorul General Executiv, Brigitte Vöster-Alber.

Standul GEZE va fi impartit in trei parti, care se completeaza reciproc perfect: Solutii profesionale, Solutii rezidentiale si Solutii de Service.

Solutii profesionale

Unul dintre cele mai importante puncte de interes ale standului este gama extinsa a noilor sisteme automate si multifunctionale pentru usile mari si grele. Gama GEZE pentru automatizarea usilor batante permite configurarea individuala personalizata a zonelor de acces conform oricarui scenariu de trafic.

In ceea ce priveste tehnologia ferestrelor, GEZE prezinta solutii pentru sisteme cu elemente componente care pot fi adaptate intre ele si combinate cu flexibilitate. Un exemplu il constituie unitatile de actionare IQ care ofera solutii inteligente de actionare pentru ferestre de diferite marimi, greutati, forme si tipuri de deschidere. O alta inovatie GEZE o reprezinta noua unitate de interfata in cadrul sistemelor KNX, care permite o ventilare a cladirii cu un maxim de confort si siguranta.

In ceea ce priveste sistemele din sticla, vizitatorii vor putea vedea cum gama larga a diferitelor sisteme din usi integrale din sticla poate fi utilizata in sectorul Profesional sau Rezidential, ca un singur sistem modular.

Solutii rezidentiale

Un element de atractie in cadrul standului GEZE in domeniul Solutiilor rezidentiale il reprezinta o noua inovatie pentru usile de interior. Cu o functionalitate extinsa, aceasta ofera un plus de confort si un nivel ridicat de protectie pentru gama usi pivotante.

Sub forma unei solutii complete pentru usile de la intrare, GEZE introduce un nou sistem de automatizare fara bariere, accesorizat cu un sistem independent de control al accesului.

Cei prezenti vor putea vizualiza portofoliul extins al sistemelor manuale de usi glisante. Pastrand acelasi design subtil, exista de asemenea solutii noi pentru usile cu greutate mai mare, ce permit o utilizare flexibila pentru diferite solicitari.

Pentru casele particulare, GEZE ofera de asemenea solutii care satisfac cererea pentru ventilarea automata, naturala.

Solutii de service

GEZE ofera servicii personalizate de consultanta, in cadrul fiecarei etape de dezvoltare si constructie a unui proiect, precum si pe toata durata de functionare a unui produs, cu ajutorul software-ului specific de consultanta‚ GEZE Consulting Tool’.

”Managementul nostru de inovare sistematica a fost implementat cu succes de ani de zile. Astfel ca, in 2014, GEZE a fost premiat de cateva ori cu distinctiile germane: ”Brand-ul cel mai inovator” si „Brand-ul cu cel mai bun design 2014/15”. Monitorizam cu atentie tendintele in domeniul arhitecturii, cladirilor si serviciilor de constructii, ceea ce ne permite sa realizam produse si servicii inovatoare, cu cele mai bune solutii tehnice”, explica Brigitte Vöster-Alber.

 

 

Related posts

Desert de sezon: prajitura cu struguri

Adina Meyers

Croitoru String Virtuosi – Un secol de muzică tradițională românească pe scena filarmonicii

Adina Meyers

Sushilize (v) = to socialize over sushi @ Chefs

Adina Meyers