LifeStyle

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou inspirat de Craciun

Daca inca te gandesti ce cadouri sa le faci celor dragi sau sa incluzi pe lista ta de dorinte, Electrolux Ergorapido este cu siguranta o idee buna. Acesta va reprezenta un cadou 2 in 1, fiind atat un ajutor de nadejde in casa, cat si o bijuterie casnica pe care oricine isi va dori sa o aiba. Cu o manevrabilitate sporita, dar si un design elegant si o gama ampla de culori, cu Ergorapido mergi la sigur. Astfel, chiar daca treburile din aceasta perioada a anului par sa nu se mai termine, poti taia de pe lista una dintre sarcini: gasirea cadoului perfect.

Daca pana de curand bradul impodobit insemna pentru cei mici ca mai este putin pana vine Mos Craciun, insa multe ace pe covor sau pe sub canapea pentru cei mari, Ergorapido va elimina aceasta grija. Fiind un aspirator fara fir, alimentat cu acumulatori, Ergorapido va aspira instant si rapid chiar si cele mai greu accesibile spatii, precum in spatele fotoliilor, printre piciorusele suportului de brad sau sub masa. Mai mult, LED-urile amplasate in partea din fata a periei aspiratorului vor asigura o vizibilitate sporita pentru ca niciun ac de brad sa nu ramana in urma.

Cu o simpla apasare de buton, unitatea de mana se detaseaza, pentru a putea aspira firimiturile ramase pe masa dupa cina de Craciun cu familia. Astfel, Ergorapido va deveni instant ajutorul in curatenie pentru orice colt al casei, si chiar al masinii. Unitatii de mana ii pot fi atasate periile din kitul pentru masina, pentru a putea aspira banchetele, covorasele sau pe sub scaune. Urmele transportarii bradului sau ale cumparaturilor de sarbatori vor fi imediat eliminate si inlocuite cu o grija in minus: curatarea automobilului.

Pentru a oferi un ajutor complet, Ergorapido aduce imbunatatiri atat procesului de aspirare, cat si de curatare a periilor. Dotata cu tehnologia BrushRollClean™, peria aspiratorului va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate in partea inferioara a aspiratorului. Astfel, este eliminat neplacutul proces de curatare manuala a acesteia. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf pe care, datorita sistemului patentat de golire, va putea fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa.

Mai mult, avand un design placut, modern, Ergorapido 2 in 1 poate fi depozitat oriunde – nu mai trebuie sa fie ascuns de ochii musafirilor. Cele 5 culori in care este disponibil, rosu, negru, gri, gri metalizat si ciocolatiu, se vor potrivi perfect cu interiorul casei, iar liniile curbe si elegante il vor transforma rapid intr-o adevarata bijuterie casnica.

Ofera un cadou practic, elegant si eficient de Craciun: aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1!

 

 

 

 

Related posts

Siguranta atat de necesara locuintei tale

Adina Meyers

Noua gama de frigidere Whirlpool

Adina Meyers

Produsele destinate somnului – cea mai importanta alegere

Adina Meyers