Amenajari Interioare Home LifeStyle

Cum sporim confortul în propria locuință în această perioadă?

Deși o mare parte dintre restricții au fost înlăturate, numărul mare de cazuri de îmbolnăviri din ultima perioadă îi face pe oficiali să creadă că o să ne confruntăm cu un al doilea val de COVID-19, mai puternic ca niciodată. Numărul de cazuri crește alarmant, iar astăzi ne confruntăm cu o creștere de 5 ori a numărului de persoane infectate pe zi față de perioada de urgență.

Vacanțele s-au redus considerabil, fie din cauza virusului, fie din cauza numărul mare de șomeri din ultima perioadă, iar numărul locațiilor în care românii se puteau duce și numărul activităților pe care aceștia le puteau întreprinde a scăzut substanțial, astfel că majoritatea românilor petrec acum mai mult timp ca niciodată în propriile locuințe.

Dacă înainte de pandemie casa era pentru mulți doar locul în care dormeau, acum munca s-a mutat de la birou în casă, ceea ce înseamnă că oamenii încep să acorde mai multă atenție propriilor locuințe.

Pentru a spori confortul în propria locuință, românii s-au îndreptat către achiziții în mediul online, mai ales că este și sezonul reducerilor, limitând astfel și contactul cu magazinele aglomerate.

Confortul românilor crește prin achiziții online inspirate

Achizițiile în mediul online cresc exponențial față de achizițiile din mediul fizic, ceea ce înseamnă că, așa cum ne-am așteptat, mediul online preia puterea în viața de zi cu zi a oamenilor de pe întreg mapamondul.

În ultimele luni, achizițiile din mediul online au fost efectuate cu precădere în categoria de articole pentru casă și articole ce ajută la creșterea confortului.

Printre cele mai achiziționate produse se numără plasele de insecte și articole precum: lenjerii de pat, perne, prosoape și halate de baie.

Plasele pentru tânțari sunt la mare căutare în sezonul călduros

Sezonul călduros atrage de la sine și inconveniente, precum insectele nedorite. Anul acesta, au crescut solicitările pentru plase de tantari PVCmag. Mulți români se îndreaptă către seturile complete de plase de insecte care presupun un minimum de efort în procesul de montaj și de întreținere a acestora, renunțând astfel la banii extra oferiți pe montajul de către profesioniști.

Cu toate acestea, românii nu au făcut rabat de la calitate. Majoritatea românilor s-au îndreptat către companii care asigură produse cu o calitate superioară și care dețin o longevitate crescută.

Pentru un ambient confortabil, românii aleg textile de casă de calitate superioară

Printre cele mai căutate produse din categoria textile de casă s-au numărat cele din secțiunile birou, dormitor și baie.

Cei mai mulți români au achiziționat pe secțiunea de dormitor seturi de lenjerii de pat din bumbac 100 % natural, ceea ce dovedește încă o dată că primează calitatea în alegeri. Pe lângă seturile de lenjerii de pat, se pare că pentru un somn odihnitor, românii au ales și perne cu o calitate superioară recomandate de către specialiști.

În secțiunea baie, alegerile s-au împărțit între prosoape de baie și halate de baie. Cea mai căutată țesătură și în cazul acestor articole a fost cu precădere bumbacul natural, ce este recunoscut pentru beneficiile sale multiple.

Pe lângă aceste produse, s-au înregistrat cumpărături și pe categoriile de pilote și cuverturi de pat.

Nu în ultimul rând, au crescut vânzările la secțiunea birou, în special cele de birouri și scaune de birou ergonomice.

Related posts

Muzicienii de la Opera San Carlo din Napoli revin in Romania

Adina Meyers

Se transmite sau nu virusul SARS-CoV-2 prin alimente? Răspunsul ANSVSA

Adina Meyers

Reteta zilei: Tort de ciocolată cu waffe

Adina Meyers