LifeStyle

Whirlpool – Prospetime de gheata

Este frigider, congelator, dispersor de apa, dispersor de gheata (cuburi sau pisata). Este noul mobilier al bucatariei. 

Alimentele nu sunt pur si simplu depozitate, ci pastrate in perfecta stare, atat din punctul de vedere al prospetimii, cat si al nutrientelor si savoarei. In plus, ele sunt pastrate in conditii igienice, gratie filtrelor Microban de purificare a aerului din interior, fapt ce prelungeste si mai mult perioada de depozitare. 

Jumatate congelator, jumatate frigider, side by side-ul Whirlpool ofera conditii optime de conservare, avand o eficienta energetica maxima.

Side by side-urile includ si Al 6-lea Simt, 7411-6th-sense.jpg o tehnologie cu senzori inteligenti, patentata Whirlpool. De fiecare data cand deschideti usa frigiderului sau a congelatorului, microclimatul din interior este dezechilibrat. In mod normal, un frigider standard ar incepe sa introduca curenti de aer rece, pentru a restabili temperatura, numai ca o va face uniform si necontrolat, cu un consum mare de energie.

Datorita functiei Al 6-lea Simt, Whirlpool va detecta singur nivelul de temperatura si compartimentele afectate si va introduce aer rece numai in zonele necesare, racind de 5 ori mai repede decat un frigider obisnuit. Daca alte echipamente frigorifice racesc constant, side by side-urile Whirlpool racesc numai atunci cand este nevoie, iar aceasta inseamna de fapt o eficienta energetica deosebita si o mai buna protectie a mediului.
Side by side este un mare prieten al petrecerilor, unde poate raci si depozita zeci de sticle de bauturi, fara prea mare efort. Sertarele transparente si rafturile ajustabile antiscurgere si culisante sunt usor de intretinut, in cazul unor mici accidente, si la fel de usor de mutat si aranjat, in functie de dimensiunile si formele obiectelor de depozitat.
Tehnologia inglobata de side by side-uri este foarte complexa, insa in viata de zi cu zi ea se traduce foarte simplu: volum mare, confort si prospetime, la un consum mic de resurse. Luxul la dispozitia ta!

Related posts

Cele mai pretențioase flori pentru gradină și casă

Adina Meyers

Considerente de design pentru a incorpora perfect plinta în decorul casei

Adina Meyers

Editia 2010 a targului Cevisama

Adina Meyers