Amenajari Interioare

Genoveva Hossu, primul ambasador JAB Anstoetz

Decoratorul clujean Genoveva Hossu a fost desemnata PRIMUL AMBASADOR al brandului german de textile decorative de lux, JAB Anstoetz in Romania. Anunţul a fost facut ieri, 26 noiembrie, in cadrul unui eveniment inedit, un duplex Cluj-Bucuresti “Fully Booked”, transmis in direct pe internet, prin live streaming.

Astfel, Genoveva Hossu si-a lansat doua showroom-uri in aceeasi zi, in acelasi timp, in doua orase diferite, evenimentul de lansare constand in doua cine interactive, pregatite de Chef Adi Hadean, respectiv Chef Ciprian Tataru.

Aceasta lansare nonconformista si creativa a marcat, practic, doua colaborari inedite ale decoratorului Genoveva Hossu: un showroom de design interior INGENO la Cluj si un flagship store JAB Anstoetz la Bucuresti, acesta din urma reprezentand o colaborare cu Ioana Santagiuliana.

Daca showroom-ul din Cluj prezinta produse ale mai multor branduri reprezentative la nivel mondial (JAB Anstoetz, Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Christian Fischbacher, Nina Campbell, Wall&Deco, Grange, Arte, Orac, Vesoi, etc.), cel de la Bucuresti se axeaza pe colectiile recente si integrale ale brandului german de textile decorative de lux, JAB Anstoetz. Lansat in sistem de parteneriat intre Genoveva Hossu si Ioana Santagiuliana, reprezentant al unor marci de lux din Italia, cum ar fi Subzero, Wolf,Fendi Casa, Bentley Home, Valcucine, Trussardi si altele, showroom-ul din Bucuresti e adresat clientilor din segmentul high-end, orientati spre lux si extravaganta.

Despre showroom-ul din Cluj, decoratoarea Genoveva Hossu afirma: “Mi-am dorit sa transpun clientii intr-un univers plin de culoare, care depaseste limitele unui simplu sediu al unei firme de design. E un “laborator creativ” – asa imi place sa-l numesc, in care folosesc, pe post de ustensile, sute de cataloage de tapet, mostre de materiale si decoratiuni regasite in colectiile celor mai renumite branduri la nivel mondial, la care se adauga o frumoasa colectie de mobilier, creata in atelierele INGENO&Partners”.

Datorita conceptului unic al celor doua showroom-uri si a extinderii filosofiei “Decorating Life” (filosofia INGENO), clientii vor putea experimenta o schema unica de cumparare a serviciilor de design interior. Atat la Cluj, cat si la Bucuresti, parcursul clientului in showroom transpune gradual experienta decorarii unui spatiu, in timp ce scoate in valoare toata gama produselor expuse.

Evenimentul de inaugurare a fost inspirat din experimentele televizate ale celebrului Chef Heston Blumenthal si s-a desfasurat sub forma unei cine interactive, semnate de Chef Adi Hadean.

Showroom-urile se gasesc pe str. Horea nr. 10/5, Cluj-Napoca si respectiv pe str. Arh. Ștefan Burcus nr. 5/1, Sector 1, Bucuresti.

 

Related posts

TIPS & tricks Miele: cum să calci mai ușor

Adina Meyers

Cum amenajezi camera copilului in 3 pasi simpli

Adina Meyers

Cum sa ne redecoram locuinta toamna

Adina Meyers