LifeStyle

Jucariile IKEA va invita sa le vizitati la Muzeul Antipa in weekend-ul prelungit

Weekend-ul acesta, prichindeii care viziteaza muzeul Antipa vor face cunostinta si cu noile jucarii de plus din magazinul IKEA. Lilieci, unicorni, sconcsi, monstri, dinozauri, tigri si personaje cu forme dintre cele mai ciudate ii asteapta pe vizitatori in holul de la intrarea in Muzeul National de Istorie Naturala. De data aceasta, designerii jucariilor nu vin din Suedia, ci sunt zece copii cu multa imaginatie din toata lumea.

In Campania Jucariilor de Plus de anul acesta vorbim despre copii si mai ales despre puterea lor de a ajuta alti copii. Fiecare jucarie cumparata inseamna un pas in plus pentru sustinerea celor mai vulnerabili oameni din lume: copiii din zone defavorizate care nu au acces la educatie.

Si pentru ca multe dintre jucarii sunt inspirate de animalute, inclusiv dinozauri, ce loc putea fi mai potrivit decat Muzeul Antipa pentru a le aduce la viata?

In aceasta colectie se afla si jucaria lui Albert, un baietel de 8 ani din Romania. Desenul lui, un liliac zambitor cu aripile intoarse, a devenit o jucarie si se afla acum in magazinele IKEA din toata lumea.

Va asteptam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa pana pe 7 decembrie pentru a face cunostinta cu desenele si jucariile copiilor intr-un loc plin de inspiratie.

Related posts

Descopera placerea de a gati in stil asiatic, prin intermediul promotiei Electrolux

Adina Meyers

MAPEI România se orientează spre piaţa proiectelor mari

Adina Meyers

Hitachi lanseaza noul incarcator pe roti ZW250-5

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe