Amenajari Interioare

Un birou de inspiratie industriala, dar marcat de rafinament si eleganta

Text: Genoveva Hossu

Am avut placerea sa amenajez, de curand, biroul unui mare pasionat de lumea auto, care, nu intamplator, este si proprietar al unei afaceri cu masini.

Designul industrial, care sa combine aspectul neslefuit cu accentele tari de culoare si elementele moderne super-finisate, mi s-a parut a fi, de departe, cel mai potrivit stil pentru clientul meu.

Pentru ca isi dorea un spatiu ce transmite, fara prea multe cuvinte, pasiunea sa pentru domeniu si atentia deosebita asupra detaliilor prin care se remarca, am pornit la drum cu cele mai reprezentative culori, materiale, piese de mobilier si decor.

In primul rand, am organizat spatiul in asa fel, incat camerele sa comunice fluid intre ele, asigurand maximum de transparenta si luminozitate, transmitand astfel senzatia de birou functional si foarte bine organizat.

Un spatiu decorat in stil industrial insa, risca sa devina anost si monoton, daca nu-l imblanzesti cu o nuanta mai vie. De aceea, am asezonat griul industrial cu accente de galben si verde crud, pentru a inviora atmosfera, iar rosul, folosit in zonele potrivite, m-a ajutat sa confer greutate spatiului si sa focalizez atentia asupra catorva puncte de interes.

Ferestrele mari le-am lasat descoperite, in schimb, am recurs la folosirea decoratiunilor individuale sau pe pereti, care asigura impactul vizual si compenseaza, cel putin, rolul decorativ al perdelelor si draperiilor. Jantele agatate de pereti, cuferele rosii din aluminiu, dar mai ales rafturile metalice suspendate în biroul clientului meu s-au dovedit a fi o aditie extraordinara pentru spatiu si o bucurie pentru mine, ca decorator.

In final, amenajarea de inspiratie industriala, lipsita de pretentii si cu multiple imperfectiuni la prima vedere, a scos la iveala o atentie nemaipomenita asupra detaliilor si un spatiu care se remarca prin distinctie, rafinament si eleganta.

Te invit sa descoperi acest proiect in galeria de mai sus sau cu un click aici.

Related posts

Cum iti pregatesti casa atunci cand vrei sa o vinzi usor

Adina Meyers

Mobilier practic pentru baie

Adina Meyers

De vanzare: Vila monument istoric in Bucuresti

Adina Meyers