LifeStyle

Gealan si-a extins gama de culori standard acrylcolor cu doua nuante

Gealan Romania, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolator prezinta inovatii recente in domeniul ferestrelor colorate prin largirea gamei de de culori standard acrylcolor cu doua nuante: RAL 9010 – Edelweiss si RAL 9006 – alb aluminiu. Paleta cuprinde acum 12 nuante standard si 73 extra-standard. Pentru segmentul premium, compania a introdus astfel in completarea paletei standard si ferestre albe acrylcolor.

„Profilele acrylcolor au devenit prima optiune a constructorilor, proiectantilor si arhitectilor pentru ca sunt produse cu ajutorul unei tehnologii inovatoare prin care proprietatile remarcabile a doua materiale sunt reunite intr-un singur produs. Ne asteptam la vanzari semnificative pentru acest tip de profile datorita structurii unice a suprafetei care reprezinta un avantaj competitiv major si evident un instrument eficient pentru atragerea clientilor”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan Romania.

Pe langa cele 85 de nuante acrylcolor, in paleta de culori GEALAN mai sunt incluse alte 34 de nuante de folii uni si decor lemn, astfel ajungandu-se la un total de 119 variante. La acestea se adauga posibilitatea de a combina acrylcolor la exterior si folie la interior sau diferite folii la interior si exterior.

Avantajele profilelor acrylcolor

Stratul acrilic exterior, colorat, este de doua ori mai rezistent decat suprafata din PVC a ferstrelor albe. Este rezistent la zgariere si la influenta factorilor de mediu. Suprafata este neteda si neporoasa, insensibila la depunerile de praf si murdarie. Ferestrele sunt protejate contra exfolierilor si a crapaturilor datorita stratului acrilic, vopsirea periodica obisnuita a ferestrelor vechi fiind in totalitate eliminata. Ferestrele acrylcolor sunt extrem de usor de intretinut si curatat.

Determinarile temperaturii suprafetelor in verile toride din centrul Europei, a coordonarii cromatice si a rezistentei la intemperii confirma calitatea profilelor acrylcolor: la acrylcolor nu apar deviatii sau modificari, iar stratul colorat nu se desprinde si nu se exfoliaza.

Mai multe detalii despre ferestrele acrylcolor puteti gasi pe portalul www.acrylcolor.net, disponibil in mai multe limbi de circulatie internationala.

Despre GEALAN Romania

GEALAN Romania este subsidiara din Romania a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator. A fost infiintata in 1997 avand ca obiect de activitate, in prima faza, comercializarea produselor marca GEALAN, din 1999 trecand la productie proprie. In prezent GEALAN Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. GEALAN colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania livrand acestora componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Compania mai livreaza profile si catre pietele din Bulgaria, Republica Moldova si Germania.

 

Related posts

Tefal da startul campaniei nationale „Fabrica de Clatite” editia a II-a

Adina Meyers

Trend nou în pandemie: tururi viruale pentru apartamente, săli de fitness, de evenimente – FOTO

Adina Meyers

Lemn si aluminiu, o combinatie inedita

Adina Meyers