LifeStyle

Ciorapi cu compresie graduala pentru femei si barbati de la Gloria Med

Statul in picioare sau pozitia sezand pe scaun pentru perioade lungi de timp, fara a misca picioarele produce pensarea venelor si intoarcerea inceata a singelui catre inima. Umflarea si durerea de picioare sunt primele semne.

Ciorapii compresivi graduali pentru femei si barbati contribuie activ la sanatatea picioarelor tale dar au si un aspect placut si elegant.

Cum functioneaza?

Terapia compresiva inseamna aplicarea unei presiuni controlate asupra venelor de suprafata, mentinand mici diametrele acestora si fortand reintoarecea singelui in sistemul venos profund.

Ciorapii compresivi sunt ideali pentru calatoriile lungi cu autoturismul, avionul sau trenul, pentru toti aceeia care zilnic stau multe ore intr-o pozitie statica sau cu picioarele incrucisate, pentru perioada de sarcina, pentru cei diagnosticati cu insuficienta venoasa sau limfedem.

Gloria Med are o lunga istorie in domeniul flebologiei, functionand inca din 1926. De-a lungul timpului compania a evoluat de la manufactura la sisteme complet automatizate asistate computerizat potrivindu-se perfect cerintelor flebologiei de azi. Azi este un lider in domeniul sau, calitatea produselor sale fiind recunoscute in intreaga lume.

Distribuitorul din Romania Medical Farm va pune la dispozitie produsele Gloria Med.

 

 

Related posts

Top 10 cele mai scumpe hoteluri din lume

Adina Meyers

Institutul pentru Politici Publice: dezbatere privind legea dării în plată, clauzele abuzive și conversia creditelor în valută

Adina Meyers

De Ziua Copilului, Teatrul Odeon își deschide porțile pentru copiii de toate vârstele

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe