LifeStyle

Jardina iti amenajeaza gradina visurilor tale!

''Un singur trandafir poate tine locul unei gradini'' Leo F. Buscaglia

Gradinile si livezile ingrijite, parte din caminul tau, iti aduc cu siguranta o gura de aer proaspat, asigurand atmosfera boema si relaxata! Cum iti poti personaliza gradina interioara sau exterioara in care sa iti petreci cea mai mare parte a timpului liber?

Jardina.eu, magazinul online care aduce frumusetea si relaxarea mai aproape de tine, iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru decorarea gradinii si a livezii.

Ce poti face pentru gradina ta?

De la diferite tipuri de trandafiri pentru gradina pana la plante, copaci, pomi fructiferi sau accesorii de gradina, Jardina.eu iti ofera produse de calitate superioară si servicii impecabile, alaturi de sfaturi specializate despre plantare si ingrijire.

Trandafiri pentru trup, minte si suflet

Poti alege dintre trandafirii cu radacina in ghiveci sau cei cu radacina nuda, ideali pentru gradina sau terasa. O alta varianta la care poti apela sunt trandafirii Rose de Rescht, care provin din Persia si cu ajutorul carora poti obtine cele mai delicioase dulceturi si cele mai parfumate siropuri. Indiferent de tipul trandafirilor alesi, calitatea butasilor se ridica la nivel A (cea mai buna calitate), in acelasi timp personalul Jardina.eu standu-ti la dispozitie permanent pentru consiliere.

Pomi fructiferi pentru livada

Pe langa soiurile diverse de butasi trandafiri, acum ai la dispozitie pomii fructiferi traditionali, disponibili atat pentru sezonul de toamna, cat si cel de iarna, dar si soiuri cu rezistenta la boli si pomi speciali pentru plantatiile bio.

Pentru mai multe detalii: http://www.jardina.eu/

Articole similare

Whirlpool Corporation- desemnat cel mai admirat producator de electrocasnice din lume

comunicat de presa

Placile ceramice si tehnologia Evolution

comunicat de presa

HOROSCOP 29 noiembrie. Scorpionii vor avea ocazia să-și mărească veniturile

casamea.ro

Lasă un comentariu

11 − 4 =