LifeStyle

Carrier Corp. isi lanseaza in Romania gama extinsa de produse si servicii

Bucuresti, 28 aprilie 2010. Compania americana Carrier Corp. isi lanseaza in Romania gama extinsa de produse si portofoliul de servicii. Carrier Corporation este lider mondial in furnizarea de sisteme de incalzire, ventilatie, aer conditionat si echipamente frigorifice (HVACR), sisteme de control, servicii si solutii durabile pentru constructii cu aplicatii rezidentiale, comerciale, industriale, in domeniul serviciilor alimentare si de transport. Carrier Cororation este o sucursala  a Technologies Corporation (NYSE: UTX), unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si servicii pentru industria aerospatiala si a sistemelor de constructii din intreaga lume.
„Suntem mandri sa prezentam consumatorilor din Romania produsele si serviciile Carrier, care se disting prin calitate, inovatie si eficienta energetica”, a declarat Fabio Vello, Branch Manager Carrier Romania.

Cu o traditie de peste 100 de ani, Carrier Corporation distribuie produse si asigura service clientilor sai la nivel mondial prin intermediul unei retele de distribuitori si comercianti proprii si independenti in peste 170 de tari de pe sase continente. Carrier Corporation a raportat in 2009 venituri de 11,4 miliarde de dolari si are aproximativ 32.000 de angajati in intreaga lume.

Cladiri de prestigiu din intreaga lume beneficiaza de solutii si echipamente Carrier: Casa Alba in Washington DC, Rockefeller Plaza din New York, Time Warner din New York, Capela Sixtina din Roma, British Museum in Marea Britanie, Galeria Uffizi din Florenta, Palatul Imperial din Tokyo, World Expo Shanghai 2010, Stadionul National din Beijing pentru Jocurile de Vara din 2008 si altele.
Carrier Corporation are o indelungata traditie in inovatie, care dateaza chiar de la infiintarea companiei de catre Willis Carrier, inventatorul sistemelor moderne de aer conditionat. Carrier este prima companie din industria HVACR care a inclus sustenabilitatea direct in brand prin utilizarea unei frunze verzi stilizate care subliniaza angajamentul companiei de a fi un pionier in protejarea mediului. In ceea ce priveste activitatea, din 1997 pana in 2005, Carrier si-a dublat vanzarile, fara majorarea consumului de energie. Intre 2000 si 2009, Carrier si-a redus emisiile de CO2 cu 76 % si consumul de apa cu 52 %, iar din 2006 Carrier si-a redus emisiile de gaze cu efect de sera cu 33%.

Carrier Corporation a deschis o sucursala pe piata romaneasca in 2008 si de atunci si-a extins portofoliul de clienti cu firme si institutii cheie, cum ar fi: Camera de Comert si Industrie Bucuresti, Sala Polivalenta, Muzeul Antipa din Bucuresti, Muzeul National de Arta, Cocor Shopping Centre, Iulius Mall – Iasi si Timisoara, Mc Donalds, Lake View – Bucuresti, Coca Cola Hellenic Plant – Ploiesti.

Pentru mai multe informatii despre produsele si servicile inovatoare Carrier, va invitam sa vizitati site-ul companiei www.carrier.com.

Despre Carrier Corp.

Carrier Corporation, cu sediul central in Farmington, Connecticut, SUA,  este lider in furnizarea de sisteme de incalzire, ventilatie, aer conditionat si refrigerare (HVACR), care opereaza in peste 170 de tari. Carrier face parte din United Technologies Corporation, cu sediul in Hartford, Connecticut, furnizor de produse si servicii pentru industria aerospatiala si industria sistemelor de constructii din intreaga lume. Mai multe informatii la www.carrier.com.

Related posts

Târgul de produse ceramice Bologna 2020, reprogramat între 9 -13 noiembrie

Adina Meyers

Floria in Strada – floraria destinatie pentru flori si cadouri create de artisti locali, la Piata Dorobanti

Adina Meyers

Club Tefal lansează noul catalog de produse

Adina Meyers