LifeStyle

Noile aparitii ale Editurii Casa din 23 aprilie

Din colectia Mesterul priceput: Sisteme de irigare

Din colectia Idei Creative:

Bijuterii din margele crosetate – Idei creative 39
Figurine si ornamente din aluat – Idei creative 40
Notiunile de baza ale insirarii margelelor. Editia a II-a revizuita – Idei creative 3
Bijuterii din sarma si margele. Editia a II-a revizuita – Idei creative 19

Titlu: Sisteme de irigare
Colectia: Mesterul priceput
Autori: Jan Tuma
Descriere: Precipitatiile caracteristice climei noastre nu asigura cantitatea de apa suficienta, motiv pentru care plantele din gradini si balcoane necesita irigare. In locul stropitorii si furtunului, in ziua de azi sunt utilizate sisteme moderne de irigare cu aspersoare cu ridicare sau cu stropire cu picurare, ascunse sub plante. Irigarea a devenit „inteligenta”! In aceasta carte sunt prezentate cele mai simple tehnici de irigare si furtunuri de gradina cu aspersoare; sunt descrise diferite tipuri de furtunuri si metode moderne pentru imbinarea lor. Cu ajutorul dispozitivelor de imbinare care pot fi achizitionate din magazinele de specialitate, aceasta a devenit foarte simpla. O persoana indemanatica, cu ajutorul elementelor unui sistem hobby si tinand cont de sfaturile noastre poate instala un sistem de irigare cu mai multe aspersoare, in special pentru gradini mai mici.
Dimensiuni: 165×235 mm
Nr. pagini: 80
Pret: 39,90 lei

Titlu: Bijuterii din margele crosetate – Idei creative 39
Colectia: Idei Creative 
Autor: Monika si Nicole Helbig
Descriere: Chiar daca nu pare evident la prima vedere, crosetarea margelelor este o tehnica relativ simpla. Pe baza indrumarilor din carte ea se poate insusi usor, iar pe langa modelele prezentate in carte, se pot croseta coliere si bratari unice, dupa propria imaginatie.  Varietatea de tipuri si culori ale margelelor ofera posibilitati nenumarate de modele. Bijuteriile realizate cu aceasta tehnica au un aspect deosebit, reprezentand accesorii potrivite atat pentru portul de zi cu zi, cat si pentru ocazii speciale.
Dimensiuni: 165x195x4 mm
Nr. pagini: 32
Pret: 12,90 lei

Titlu: Figurine si ornamente din aluat – Idei creative 40
Colectia : Idei Creative 
Autor: Peto Agnes
Descriere: Modelarea figurinelor din aluat isi datoreaza popularitatea pe de-o parte faptului ca ingredientele se gasesc in fiecare gospodarie, iar pe de alta parte, varietatea figurinelor ce se pot confectiona cu aceasta metoda nu cunoaste limite. Recomandam cartea de fata in special gradinitelor si parintilor cu copii mici, deoarece modelarea este una dintre cele mai bune metode de dezvoltare a aptitudinilor manuale. Ea stimuleaza imaginatia copiilor, iar bucuria creatiei le trezeste interesul si pentru alte activitati manuale. Figurinele prezentate au fost alese pentru a evidentia faptul ca aceasta tehnica nu e legata de varsta: cei mici si cei mari deopotriva o pot pune in aplicare. Din aluat se pot modela ornamente si cadouri pentru diverse sarbatori si ocazii speciale.
Dimensiuni: 165x195x4 mm
Nr. pagini: 32
Pret: 12,90 lei

Titlu: Notiunile de baza ale insirarii margelelor. Editia a II-a revizuita – Idei creative 3
Colectia: Idei Creative 
Autor: Pecsics Maria
Descriere: Cum se incepe sau se termina un model? Cum se fixeaza incuietorile? Ce modele de lantisoare, bratari sau cercei se pot insira? Cartea de fata va da raspunsuri la toate aceste intrebari.Pe baza imaginilor si indicatiilor prezentate se pot confectiona usor bijuterii iar dupa insusirea tehnicii dati frau liber imaginatiei dumneavoastra pentru a crea modele proprii!
Dimensiuni: 165x195x4 mm
Nr. pagini: 32
Pret: 12,90 lei

Titlu: Bijuterii din sarma si margele. Editia a II-a revizuita – Idei creative 19
Colectia: Idei Creative 
Autor: Latak Zsuzsanna
Descriere: Margelele si sarma fac o pereche excelenta, se completeaza reciproc in mod armonios. Cele dintai nu cunosc granite in lumea culorilor, iar sarma nu are limite in ceea ce priveste formele. Impreuna nu plictisesc niciodata, ele pot da nastere unor combinatii deosebit de interesante si frumoase. Cartea prezinta atat tehnici simple cat si metode si forme mai complicate.
Dimensiuni: 165x195x4 mm
Nr. pagini: 32
Pret: 12,90 lei

Cartile se pot procura de la Editura Casa.

B-dul Decebal nr. 2, bl. C53 ap. 12 Oradea, Romania
Tel: + 40 359 464 363
Fax: + 40 359 800 941
e-mail: info@edituracasa.ro
www.edituracasa.ro

Related posts

25 de atracții turistice în Barcelona

Adina Meyers

Idei atipice de amenajare a camerei – FOTO

Adina Meyers

La ROMEXPO incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Adina Meyers