Calatorii Home LifeStyle

Cazări inedite în România: căsuțe în copac, pentru o vacanță la înălțime – FOTO

Vrei să ai parte de o escapadă de neuitat, chiar în țara noastră. Poți opta pentru căsuțele din copaci. În mijlocul naturii, ascunse printre brazi, acestea sunt rupte parcă din basmele copilăriei. Aici te poți relaxa, lucra remote sau poți descoperi locuri de poveste, preparate locale delicioase și aventuri incredibile.

Căsuțele în copac sunt cu adevărat spectaculoase. Sunt adevărate bijuterii arhitecturale, au un design interior de cinci stele și oferă o experiență în mijlocul naturii incredibilă. Meriți o vacanță la înălțime!

TRANSYLVANIA LOG CABINS

Transylvania Log Cabins este un complex de cabane montane, case tradiționale și căsuțe în copac din România. Acesta se află în localitatea Peșteana, județul Hunedoara.

 

Transylvania Log Cabins pune la dispoziție toate facilitățile moderne: încălzire, wi-fi, mini frigider, produse de toaletă, etc.

The Tree Cottage

Căsuța în copac, denumită „The Tree Cottage” amplasată într-unul dintre cele mai pitorești sate montane din Transilvania. Satul Păulești, din comuna Bulzeștii de Sus, județul Hunedoara este un colț de rai, în care tradițiile și obiceiurile sunt păstrate cu sfințenie.

Interiorul surprinde printr-un pat confortabil, mobilier modern, duș cu apă caldă, bucătărie utilată complet și acces la Internet.

Edenland Park

Edenland Park este în Balotești, Ilfov. Puteți ajunge si microbuzul de la Piata Presei Libere, până la Măgura și, apoi, autobuzul 449.

Dacă sunteți din Capitală sau din împrejurimi și visați la o evadare în natură, sub clar de lună, Edeland Park este locul potrivit, situat fix la o aruncătură de băț de București. Sunt patru căsuțe în copaci, suspendate la doi metri înălțime, și una la nivelul solului, cu nume haioase: Șoimu’, Ariciu’, Melcu’, Cloșca cu pui și Căsuța din Povești.

Dotările sunt la fel ca la hotel: încălzire, baie cu duș.

Related posts

Petrecem o cantitate semnificativă de timp în pat, așa că este perfect logic ca dormitoarele noastre să fie cât mai confortabile. Jaluzelele dormitorului sunt cheia pentru a face exact acest lucru

Adina Meyers

CORONAVIRUS: Cum văd tinerii viitorul, ce cred despre țară și despre lumea în care trăim

Adina Meyers

Cum să îți depozitezi eficient colecția de viniluri 

Adina Meyers