SUGESTII DE AMENAJARI INTERIOARE PENTRU A-TI RECAPATA TONUSUL SI ENERGIA IN LUNILE DE TOAMNA

Toamna este cel mai bun moment al anului pentru a introduce noi culori si texturi in reamenajarea casei tale. Adaugarea unor noi culori sau tonuri pamantii in casa ta, te va ajuta sa realizezi tranzitia cu entuziasm de la un anotimp la celalt. Spatiul amenajat, astfel ne poate transmite liniste, confort,intimitate sau chiar dinamism si energie.            

Spatiul in care iti petreci timpul, il poti modela, astfel incat sa reusesti sa capeti confortul,echilibrul si energia dorita, asa ca, ne-am gandit la cateva solutii care te-ar putea ajuta sa iti transformi casa intr-un mediu proaspat, optimist si revigorant in aceasta toamna.

Toamna, culoarea iti poate schimba starea de spirit si este cea mai la indemana solutie pentru o schimbare in casa ta.

Culoarea iti poate schimba starea de spirit si poate face diferenta intre un spatiu netru, monoton si un spatiu energizant si proaspat. Culorile vii pot fi aplicate pe anumite porţiuni de perete,creeand astfel un suflu nou oricarei incaperi. Aceste accente pot crea un efect de-a dreptul dramatic si impresionant.
      
In designul interior, caldura poate fi indusa la nivel psihologic cu ajutorul anumitor culori ca: rosu, portocaliu, galben. Poti folosi aceste culori pentru obiectele de mobilier sau pentru  obiectele decorative. Astfel, cu ajutorul unui fotoliu tapitat cu un material textil galben, sau folosind un corp de iluminat colorat si  adaugand cateva perne decorative, care cu siguranta iţi vor energiza locuinta toamna.   

            

Un impact major intr-un spatiu il are contrastul, care surprinde si da o energie aparte.

Este important ca acesta sa fie folosit cu masura. Alegeti cu atentie elementele dintr-o incapare, in asa fel incat efectul de constrast dintre acestea sa nu duca la o supraagolmerare, obositoare si sufocanta. Foloseste contrastul, dar nu exagera!

Energizarea unui spatiu prin iluminat

Toamna este foarte importanta lumina, pentru a crea un efect de proaspat. Lumina e o sursa importanta de vitalitate şi poate actiona ca factor energizant.Astfel, un iluminat adecvat si un décor creat in jurul unei palete deschise, vor contribui la reimprospatarea interiorului. Daca dominanta este deschisa si luminoasa, cu atat mai mult se va crea fundalul ideal pentru adaugarea unor elemente de contrast.     

Obtine un spatiu confortabil, plin de viata si proaspat cu ajutorul elementelor NATURALE

Un obiect de mobilier dintr-o bucata de lemn doar putin prelucrata plasat alaturi de un altul cu un design subtil, aproape organic, un covor din piele aşezat langa un fotoliu minimalist, pot oferi spatiului tau un aer nou, binevenit toamna.

Puteti aduce din exterior si plante vii, flori autumnale, precum crizantemele sau daliile,  care pot revigora spaţiul oferind un aer proaspat si plin de vitalitate.

Aceste idei au fost oferite de echipa Gavia Concept  Studio de Design Interior .

website: www.gaviaconcept.com

e-mail: hello@gaviaconcept.com

Telefon : 0765431481

www.facebook.com/GaviaConcept

Related posts

Vine Crăciunul! Adu magia Crăciunului în casa ta!

Adina Meyers

Integrata in peisajul urban al Bucurestiului

Adina Meyers

Arhitectură spectaculoasă, cu accent pe confort

Adina Meyers