LifeStyle

Galeriile Noblesse isi prezinta noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii

“CREATEUR D’AMBIENCE” este conceptul propus de Galeriile Noblesse, ceea ce se traduce prin oferirea unei game complete de produse destinata amenajarii interioarelor de lux, care include finisaje, accesorii si mobilier creat de unii dintre cei mai renumiti designeri internationali, dar si de servicii personalizate de design interior oferite de Studio Insign by Galeriile Noblesse.

Cei peste 250 de furnizori din Italia, Spania, Franta sau Germania sunt o garantie a numeroaselor colectii disponibile prin Galeriile Noblesse, care au in portofoliu produse deosebite  de mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare sau placari de orice tip, ideale atat pentru amenajari clasice, cat si moderne, pentru casa, hoteluri, restaurante sau office-uri. Experienta Studio Insign in realizarea de proiecte in stil clasic, minimalist, modern, contemporan, exclusivist sau luxury, precum si abordarea tendintelor specifice stilului baroc, art deco, art nouveau sau clasicului reinterpretat, il recomanda pe acesta ca un studio de design de un inalt profesionalism.

Participarea la acest eveniment inseamna pentru noi posibilitatea de a ne rasfata pe de o parte clientii fideli si de cealalta parte pe cei potentiali interesati, cu cele mai noi produse de colectie din portofoliu, marcand totodata faptul ca luxul si valoarea sunt sinonime perfecte. Ne dorim foarte mult sa interactionam cu cei care apreciaza arta in general si designul interior in special, sa schimbam idei, sfaturi si experiente, intrucat nu trebuie sa uitam ca interiorul casei reflecta personalitatea celui care locuieste in ea”, a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Luxury & Elegance este un eveniment amplu si complex, la care au confirmat deja  participarea peste 300 de persoane, atat antreprenori, diplomati, reprezentanti ai institutiilor de stat, persoane publice, vedete, cat si manageri de succes ai brandurilor de lux la nivel international si local sau investitori interesati de brandurile de lux.  Totodata, evenimentul se adreseaza si jurnalistilor, bloggerilor din domeniile lifestyle, luxury, business, precum si celor care sunt interesati de achizitionarea produselor si serviciilor exclusiviste de calitate.

Daca ti-ai dorit pana acum sa gasesti in acelai loc, sub aceeasi umbrela, tot ce te intereseaza, iata ca asteptarea a luat sfarsit, pentru ca iti poti da intalnire cu luxul, pe durata unei intregi zile, chiar la el acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in prealabil pe adresa de email office@russenart.ro sau la numarul de telefon 0736 925 099, pentru ca participarea se va realiza exclusiv pe baza de invitatie. Costul unei invitatii pentru doua persoane este de 100 euro.

Si pentru ca un astfel de eveniment trebuie sa ramana memorabil, organizatorii Russenart Communications s-au gandit sa ofere tuturor participantilor atentia cuvenita, prin activitati relaxante si cat mai diverse, in cadrul unui cocktail cu sampanie oferit de gazda evenimentului, HOTEL MARSHAL GARDEN 5*,  situate in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, nr. 50B.

Related posts

Uita de murdaria din cuptor

Adina Meyers

Vă doriți un animal de companie? Aflați aici care sunt costurile unui astfel de lux!

Adina Meyers

Cum să joci ruletă pe telefonul mobil: opțiuni și recomandări

Adina Meyers