“Autumn Atmosphere” este o colecție ce aduce în prim plan elemente decorative potrivite acestui sezon prin materiale textile și porțelanuri fine. Colecția este împărțită în elemente pentru living, bucătărie și grădină. Ideea introducerii acestei colecții a venit din dorința de a schimba decorul interior al căminului odata cu trecerea în alt anotimp prin intermediul accesoriilor potrivite.

Printre acestea se regăsesc perne din lână și bumbac în culori de pământ și culori în vogă din acest an, dar și seturi de ceai în al căror design se regăsesc detalii elegante. Piesele din “Autumn Atmosphere” pot reprezenta un cadou de suflet, dar și o modalitate accesibilă de a aduce interioarelor o nouă înfățișare, caldă și primitoare.               

Corelli Atmosphere Boutique este destinația ideală pentru iubitorii de frumos și design interior. Situat în centrul Bucureștiului, în Piața Amzei, Boutique-ul reunește elemente de design interior originare din toate colțurile lumii, precum Germania, Italia, Franta și chiar regiunea Orientului. Îmbinând tradiția cu modernitatea, Corelli Atmosphere Boutique oferă o gamă complexă de accesorii potrivite oricărui cămin.   

Corelli Atmosphere Boutique este localizat in Piata Amzei nr. 10-22, sector 1. Mai multe informații se găsesc online pe pagina de  Facebook Corelli Atmosphere Boutique

Articole similare

Cum să creezi un interior tomnatic în 4 paşi

Adina Meyers

Stiai ca mobila iti poate afecta starea de spirit?

Adina Meyers

Ponturi pentru un decor festiv de Paște

Adina Meyers