LifeStyle

Produse pentru amenajarea și întreținerea unei clădiri de birouri

Aministrarea unei clădiri de birouri presupune o atenție sporită la foarte multe detalii. Începând de la un design interior primitor, luminos, până la alegerea celor mai bune soluții pentru întreținerea spațiului în cele mai bune condiții.

Spațiul trebuie să aibă zone de lucru bine amenajate cu birouri si lumina ambientală potrivite activității desfășurate și sporirii productivității. Mai mult decât atât, anagajații trebuie să se bucure și de o zonă de relaxare, unde să își poată reînprospătă forțele. Spațiul trebuie aranjat în așa fel încât să se asigure o bună funcționare a activității. Pentru un plus de confort, inclusiv zonele toaletelor trebuie să fie perfect întreținute, curățate și amenajate.

Unul dintre primele elemente care trebuie luate în considerare când dotăm o clădire de birouri este reprezentat de alegerea covorașelor profesionale. Pentru a evita pătrunderea murdăriei în interiorul clădirilor, mai ales când vremea de afară este urâta, este recomandat să se foloseasca covorașe profesionale pentru exterior. Acestea sunt special construite pentru a rezista la factorii de uzură externi și sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.  De asemenea, acest tip de covorașe este extrem de rezistent la trafic intens. Aceste covorașe profesionale asigură o igienizare perfectă a spațiilor și o curățare de lungă durată, sunt rezistente și foarte practice. Pentru interior, sunt recomandate covoarele profesionale pentru hotel, special create pentru spațiile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare și oferă un design interior elegant și modern.

Pentru spațiile toaletelor, cele mai potrivite produse sunt dispenserele și dozatoarele profesionale. Acestea oferă soluții complete și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, servețele de masă, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale. Mai mult decât atât, tot pentru toalete sunt sunt recomandate și uscătoarele profesionale de ultimă generație pentru mâini.

De asemenea, pentru spațiile de birou se recomandă alegerea și achiziționarea coșurilor pentru colectare selectivă. În astfel de coșuri se pot arunca atât resturile menajere, cât și produse reciclabile. Astfel, este încurajată o atitudine responsabilă pentru îngrijirea mediului în care trăim și este mult mai facil să se realizeze colectarea selectivă. Reciclarea este o practică din ce în ce mai întâlnită în firmele din România și este un prim pas pentru o planetă mai sănătoasă.

Nu în ultimul rând, pentru curățenie, se recomandă dotarea clădirii de birouri cu aspiratoarele și mașinile pentru curățenie, care vin în mai multe forme, în funcție de suprafața care trebuie curățată: aspitoare profesionale de lichid și praf, aspiratoare injecție/extracție, monodiscuri și mașini de curățat și aspirat pardoseli dure. Prin folosirea acestor mașini profesionale, se va scuti timp în procesul de curățenie, gradul de igienizare va fi mult mai mare și nu va fi necesar mult personal pentru manipularea lor.

Soluțiile moderne pentru amenajarea clădirii de birouri sunt cele care asigură un confort sporit angajaților, partenerilor, funrnizorilor și chiar și clienților care interacționează cu compania. De aceea, alegerea celor mai bune soluții este esențială unui business de success.

Related posts

Tefal lanseaza programul «Prima Statie» si ofera 60 de zile de testare

Adina Meyers

Stiai ca acestea sunt cele mai potrivite plante pentru o baie?

Adina Meyers

Protejează şi echilibrează pielea sensibilă cu apa termală Oxyance City Rescue

Adina Meyers