LifeStyle

Galeriile Noblesse premiaza excelenta in design interior

Concursul se desfasoara in perioada 1 septembrie-30 noiembrie 2012, iar inscrierile si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.galeriilenoblesse.ro, in meniul Zona arhitecti. Prin organizarea acestui concurs, Galeriile Noblesse sustin in continuare dezvoltarea designului interior din Romania si premiaza excelenta in design interior.

Insign Awards 2012 are doua sectiuni: Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents, fiind deschis atat specialistilor recunoscuti, dar si tinerelor talente, studenti sau absolventi. Proiectele pot fi amenajari de locuinte sau spatii publice, iar juriul format  atat din specialisti romani, cat si din designeri straini, va premia originalitatea, creativitatea, abordarea inovativa, precum si materialele utilizate si valoarea conceptului.

Festivitatea de premiere a concursului Insign Awards va avea loc in februarie 2013 si va fi marcata printr-un eveniment fastuos marca Galeriile Noblesse la care vor lua parte atat participantii la concurs, cat si parteneri de renume din tara si strainatate.  

Castigatorii editiilor anterioare s-au bucurat de o intensa promovare a proiectelor, de premii financiare si de o excursie in Italia, vizitand  show-room-urile unor branduri de renume, fiind o adevarata experienta atat personala cat si profesionala, descoperind adevarate surse de inspiratie si informare.

Articole similare

O rețetă simplă și delicioasă – mâncare de prune uscate

casamea.ro

De 10 ani in Romania, Carrefour lupta pentru a face clientilor sai viata mai buna!

comunicat de presa

IKEA și IKEA Foundation invită lumea întreagă să se joace mai mult pentru o viață de zi cu zi mai bună

comunicat de presa

Lasă un comentariu