LifeStyle

Gudart participa la EXPO CASA MEA

Gudart a pornit la drum in anul 2006 alaturi de cei mai buni parteneri, producatori celebri de gresie si faianta din Italia: FAP, Tagina, Supergres, Keope, Dom, Flaviker Pi.Sa si mozaic de sticla – Bisazza si Mosaico+, iar pe parcurs si-a imbogatit portofoliul de produse incepand cu parchetul din lemn stratificat din esente europene si exotice produs de Karelia si Stile si completand cu piatra naturala marca Artesia, Petra Antiqua si Pietre d'Arredo. 

Compania este astfel in masura ca astazi sa va ofere solutii pentru orice tip de pardoseli (gresie, parchet, mozaic sticla, piatra naturala). Forme traditionale sau inovatoare de gresie si faianta, piatra naturala sau reconstituita, inspiratie si sugestii pentru amenajari de lux pline de prospetime va asteapta la showroom-ul Gudart din Home Design Mall Bucuresti, www.gudart.ro, precum si in cadrul targului EXPO CASA MEA.

 A treia editie a EXPO CASA MEA se va desfasura in perioada 8 – 11 mai 2014, in Complexul ROMAERO Baneasa. 

 

Related posts

Sănătatea din natură la tine acasă

Adina Meyers

Sistemul de sanatate din Romania – un mecanism autodistructiv

Adina Meyers

ÎNCEPE FISHING & HUNTING EXPO –EDIȚIA A TREIA

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe