LifeStyle

Gudart participa la EXPO CASA MEA

Gudart a pornit la drum in anul 2006 alaturi de cei mai buni parteneri, producatori celebri de gresie si faianta din Italia: FAP, Tagina, Supergres, Keope, Dom, Flaviker Pi.Sa si mozaic de sticla – Bisazza si Mosaico+, iar pe parcurs si-a imbogatit portofoliul de produse incepand cu parchetul din lemn stratificat din esente europene si exotice produs de Karelia si Stile si completand cu piatra naturala marca Artesia, Petra Antiqua si Pietre d'Arredo. 

Compania este astfel in masura ca astazi sa va ofere solutii pentru orice tip de pardoseli (gresie, parchet, mozaic sticla, piatra naturala). Forme traditionale sau inovatoare de gresie si faianta, piatra naturala sau reconstituita, inspiratie si sugestii pentru amenajari de lux pline de prospetime va asteapta la showroom-ul Gudart din Home Design Mall Bucuresti, www.gudart.ro, precum si in cadrul targului EXPO CASA MEA.

 A treia editie a EXPO CASA MEA se va desfasura in perioada 8 – 11 mai 2014, in Complexul ROMAERO Baneasa. 

 

Articole similare

Pinum Doors & Windows sarbatoreste 20 de ani de existenta pe piata din Romania si inaugureaza o noua linie de ferestre din lemn

comunicat de presa

Cum se pune slanina la murat

Redacția

Panasonic – cele mai usoare camere video High-Definition din lume

comunicat de presa

Lasă un comentariu