LifeStyle

Cantece si jocuri la gura sobei pentru copii de 2-6 ani

Programul propune doua tipuri de activitati intr-un singur program care dureaza o ora: vizita interactiva in muzeu si un atelier creativ in Galeria la nuiele, spatiu oferit de Carturesti.

In sala de Cahle a muzeului, pornind de la centralitatea sobei din sala ajungem, prin cantec si joaca, la rolul sobei in casa: de la sursa de caldura fizica si lumina, la locul unde se prepara mancarea si se povesteste cate-n luna si-n stele, pana la urma, la locul de intalnire a membrilor familiei. Frumusetea cahlelor ce imbraca soba constituie punctul de pornire pentru descoperirea caracteristicilor fizice ale sobei si pentru invatarea unor cuvinte noi despre universul de foc al sobei, dar descoperim si povestile incastrate in fiecare cahla in parte, fie ca este vorba despre istoria unui calaret, a unui vanator sau misterele unor animale fantastice. In atelier copiii vor picta pe faianta motive vazute in timpul vizitei sau vor modela cahle similare celor admirate in muzeu. Programele pentru 4-6 ani vor beneficia de prezenta unui sculptor.

Programele se desfasoara dupa urmatorul orar:

·         sambata, 4 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
·         duminica, 5 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
·         sambata, 11 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 4-6 ani
·         duminica, 12 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
·         sambata, 18 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
·         duminica, 19 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 4-6 ani
·         sambata, 25 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
·         duminica, 26 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani

Programarile sunt absolut necesare si se fac numai in saptamana programului la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea inscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0747 027 353. Taxele de participare la program sunt urmatoarele: 40 lei/familie formata din doi membri, 50 lei/familie formata din trei membri, 60 lei/ familie formata din patru membri etc.

Asociatia isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru educatia din Romania, sa propuna cele mai adaptate, imaginative si moderne programe de educatie creativa in muzee sau spatii similare.  http://www.facebook.com/dedragulartei

Related posts

Proiectul legii vaccinarii genereaza abuzuri si creeaza discriminari

Adina Meyers

Praktiker – cadouri pentru toti clientii la aniversarea de 13 ani

Adina Meyers

Policolor gallery – primul concept store din Romania!

Adina Meyers