LifeStyle

Ocean Engineering Construct participa la EXPO CASA MEA

A treia editie a EXPO CASA MEA se va desfasura in perioada 8 – 11 mai 2014, in Complexul ROMAERO Baneasa. 

Ocean Engineering Construct  va sta la dispozitie pentru lucrari de constructii civile, industriale, speciale de reparatii, hidroizolari si restaurari cu calitate superioare care vine din experienta companiei din 1999 pana astazi.

Pe langa aceste servicii, Ocean Engineering Construct  va ofera varietate si solutii creative atat pentru lucrari interioare cat si pentru lucrari exterioare. Alaturi de o echipa aflata in continua dezvoltare, specializata in acest domeniu, compania la standarde internationale pentru a va oferi servicii de calitate, varietate si solutii creative pentru concepte arhitecturale.

Mai mult, firma ofera o gama larga de sisteme pentru pardoseli compozite care reprezinta solutii utile si economice atat pentru domeniul industrial cat si pentru cel rezidential.

Compania asigura cea mai buna calitate a materialelor si aplicarea acestora, dupa clarificarea solutiei decorative conform standardelor si asteptarilor clientului.

 

Related posts

Vrei sa incerci preparatele lui Chef Scarlatescu? Afla unde o poti face!

Adina Meyers

7 Idei pentru o casă fără dezordine

Bianca Ion

Amenajarea biroului influenteaza calitatea muncii – cele mai importante proiecte de office-uri de la Studio Insign by Galeriile Noblesse

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe