Provocați să-și demonstreze măiestria în amenajarea unei garsoniere de prezentare, de tip showroom, designerii de la biroul de arhitectură Miso Architects au creat un interior în care funcţionalitatea şi frumuseţea se îmbină în mod armonios, cu scopul de a arăta cum un spaţiu mic poate fi transformat în mod inteligent într-o locuință utilă şi chiar generoasă.

Garsoniera face parte dintr-un complex de 36 de apartamente cu una-patru camere, toate finisate cu materiale de înaltă calitate. Locuinţa, cu o suprafaţă de 51 de metri pătraţi, este compusă dintr-o cameră, bucătărie deschisă şi baie, potrivindu-se perfect unei persoane singure sau unui cuplu tânăr, care dorește să locuiască în centrul oraşului, într-un cadru modern, realizat în conformitate cu ultimele tendinţe în materie de tehnologie şi design. 

Totodată, interiorul beneficiază de o suprafaţă vitrată considerabilă, cu o lăţime de peste 5 metri liniari, dar și de o terasă deschisă foarte spaţioasă (de aproximativ 20 de metri pătraţi). 

Mai multe imagini şi detalii în Casa Mea, ediția iulie-august 2016.  

Related posts

Tendințe de amenajări interioare în 2021: Ce e la modă primăvara aceasta

Bianca Ion

Si holul poate fi amenajat asa cum doresti

Adina Meyers

Cum alegi perdelele potrivite pentru casa ta

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe