Amenajari Exterioare

Feerie în aer liber

Am pornit de la ideea că întregul decor al terasei trebuie să inspire căldură, romantism, relaxare și bucurie. Mi-am închipuit o seară de vară petrecută cu prietenii și familia, o seară magică, cu râsete și muzică, o masă întinsă, momente de relaxare și fericire.

Imaginea unei seri de vară perfecte, petrecută în aer liber în curtea din spatele locuinţei, a fost pentru designerul Irina Ștefănescu punctul de plecare în amenajarea propriei terase. Mutată în 2008 în casă nouă, aceasta nu s-a ocupat de aranjarea spațiului exterior până ce primăvara nu și-a făcut bine simțită prezența. Atunci, terasa cu o suprafață de aproximativ 40 de metri pătraţi a devenit noul centru de interes al familiei.

„Am dorit să amenajăm un spațiu exterior cu două zone distincte și funcționale. Zona de outdoor dining dispune de o masă cu 10 scaune și de un bufet de depozitare aferent, iar cea de outdoor lounge beneficiază de multiple locuri de relaxare.”

Mai multe imagini şi detalii în revista Casa Mea, editia iulie-august 2016.  

Related posts

Unde amplasam si cum construim piscina

Adina Meyers

Baie în stil rustic

Adina Meyers

STIHL surprinde din nou industria de peisagistica cu doua noi utilaje pentru ingrijirea gardurilor vii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe